Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] GJANKO2-

Gjanko23

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:Gjanko23
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: GJANKO2-
  • SteamID: 76561198140049697
  • Imię: Janusz
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Chyba tak
  • Znajomość regulaminu:  8/10
  • Znajomość gry: 10/10 ponad 2000h
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu od 2-4/5 h w Weekendy 3-5 h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie:  Cześć jestem Janusz pochodzę z Małopolski. Uczęszczam do technikum, wieczorkami gram hurta z ekipą. Lubie też grać w piłke nożną i koszykówke.
  • Dlaczego Ty: Jestem osobą która pomaga graczom regularnie na chacie, gdyż dużo początkujących graczy nie zna się na grze, a zdarzają się osoby które odpowiadają im w chamski sposób czego ja nie toleruje. Zazwyczaj jest tylko jeden helper na s8 ale jak go nie ma to nie ma kto dać mute'a toksycznym graczom. A ja z powodu tego że mam w miarę dużo czasu i gram wtedy w hurta chciałbym objąć to stanowisko  :D

Jestem na tak . ale żeby nie było ze dlatego ze gra że mną . gjanko posiada wysoką kulturę, jest bardzo pomocny dla innych graczy jak i dla mnie . ma mikro i mutacje, kończy 18 w tym roku ,wielu z nas go zna i wie ze nigdy nie był toksyczny ,a mi pomoc się przyda gdyż pan Matrix nie zagląda na serwer ostatni czasu w ogóle . Polecam jestem na mocne tak 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...