Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] B0DZ1O

B0dz1o

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forumB0DZ1O
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: B0DZ1O
  • SteamID76561198962458230
  • Klan/Ekipa w jakiej graszJONT
  • Imię: Patryk
  • Wiek17
  • MikrofonTak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gryTak, prawie 2000h
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowiCzas dla serwera który bym poświęcał to praktycznie cały dzień, ponieważ jestem cały czas na  Hurtworl'dzie
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, Minecraft i World of Tanks
  • Coś o sobieCześć, nazywam sie Patryk.N mam lat 17 interesuje się E-sportem, sztukami walki. Bardzo lubie funkcje które są odpowiedzialne.
  • Dlaczego TyPonieważ chciałbym bardzo pomóc i odciążyć małą ilość Helperów na serwerze, oraz chciałbym spróbować swoich sił.
  • 3 tygodnie później...
  • eN. zmienił(a) tytuł na [Helper] B0DZ1O
  • EymiAyame odblokował(a) ten temat

Ja jestem grubo na nie to jest zwykły toxic który jedyne co potrafił zrobić grając ze mną to mnie oscamować w dodatku chłop bez powodu nA fb mnie obrażał jeśli ktoś taki ma iść na helpera to może innych graczy też wyzywać dał bym ss Ale konfy z nim nie mg znaleźć musiał chyba konto na fb stracić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...