-
Content Count
13 -
Last visited
-
B0dz1o started following Hurtworld IT V1! Nowy serwer!, Problem z wejściem na serwer, [Przyjęte][TS3] Patrick and and 3 others
-
Od jakiegoś czasu nie mogę wejść na serwer jestem cały czas na internecie mobilnym, nigdy się to ni zdarzało i było dobrze a teraz nagle się coś zepsuło, i cały czas ma przy downloading stucture data wywala connection Failed.
-
B0dz1o changed their profile photo
-
Nick: Patrick UniqueID: 53s0hbvqA2f2jh9yXmlecdF1Gqc= Pierwsza Wizyta: (dokładna data) 02.05.2020 Data urodzenia: 23.03.2003 Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 7 Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 6 Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) Były to serwery od gry World of Tanks funkcje pełniłem mniej więcej admina/pomocnika Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Ten TS ponieważ jest dobrze rozbudowany. Na dodatek bardzo fajna administracja i atmosfera. Rozmiar buta: 44 Kilka słów o sobie: (minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych) Cześć na imię mi Patryk mam 17 lat. Moje zainteresowania to między innymi E-sport, informatyka, sztuki walki. Jeśli chodzi o moje zachowanie, raczej jestem osobą która nie lubi być bardzo ale to bardzo toksyczna, zdarza się ale raczej próbuje być opanowany. Myślę że nie mam większych problemów w rozmowie z drugą osobą. Raczej jestem osobą otwartą na poznawanie i nawiązywanie nowych kontaktów. Czas na TS: 8h-12h Co zmieniłbyś na Serwerze: Na serwerze raczej nie zmieniał bym nic ponieważ jest bardzo fajnie rozbudowany i nic mu nie brakuje. Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) Raczej wiadomo jako wyższym rangą Admin TS chciałbym utrzymywać porządek na serwerze, i zawsze być otwarty na różne typu konwersacje. Zapoznałam się z regulaminem działu i regulaminem Serwera
-
Jestem na TAK -ogarnia giereczkę -no toxic -spoko mordka -będzie zajebistym Helperem ✎ ѕιgηє∂ ву B0DZ1O
-
Bardzo dobrze że zostały wprowadzone takie zmiany. Mam nadzieję że serwerownia przynajmniej troszeczkę od żyje.
-
Zgadzam się. Lepiej było by to jakoś zmodyfikować ulepszyć cokolwiek niż od razu usuwać.
-
Nick: Patrick UniqueID: 53s0hbvqA2f2jh9yXmlecdF1Gqc= Pierwsza Wizyta: (dokładna data) 02.05.2020 Data urodzenia: 23.03.2003 Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 7 Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 6 Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) Były to serwery od gry World of Tanks funkcje pełniłem mniej więcej admina/pomocnika Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Ten TS ponieważ jest dobrze rozbudowany. Na dodatek bardzo fajna administracja i atmosfera. Rozmiar buta: 44 Kilka słów o sobie: (minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych) Cześć na imię mi Patryk mam 17 lat. Moje zainteresowania to między innymi E-sport, informatyka, sztuki walki. Jeśli chodzi o moje zachowanie, raczej jestem osobą która nie lubi być bardzo ale to bardzo toksyczna, zdarza się ale raczej próbuje być opanowany. Myślę że nie mam większych problemów w rozmowie z drugą osobą. Raczej jestem osobą otwartą na poznawanie i nawiązywanie nowych kontaktów. Czas na TS: 8h-12h Co zmieniłbyś na Serwerze: Na serwerze raczej nie zmieniał bym nic ponieważ jest bardzo fajnie rozbudowany i nic mu nie brakuje. Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) Raczej wiadomo jako wyższym rangą Admin TS chciałbym utrzymywać porządek na serwerze, i zawsze być otwarty na różne typu konwersacje. Zapoznałam się z regulaminem działu i regulaminem Serwera
-
Zakaz sklejanych scianek, warpy, mniejsze cooldowny, drewniane betony i to chyba wszystko.
-
B0dz1o started following [Przyjęte][Helper] B0DZ1O
-
Nick na forum: B0DZ1O Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: B0DZ1O SteamID: 76561198962458230 Klan/Ekipa w jakiej grasz: JONT Imię: Patryk Wiek: 17 Mikrofon: Tak Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: Tak Znajomość gry: Tak, prawie 2000h Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas dla serwera który bym poświęcał to praktycznie cały dzień, ponieważ jestem cały czas na Hurtworl'dzie Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, Minecraft i World of Tanks Coś o sobie: Cześć, nazywam sie Patryk.N mam lat 17 interesuje się E-sportem, sztukami walki. Bardzo lubie funkcje które są odpowiedzialne. Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym bardzo pomóc i odciążyć małą ilość Helperów na serwerze, oraz chciałbym spróbować swoich sił.
-
Nick na forum: B0DZ1O Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: B0DZ1O SteamID: 76561198962458230 Klan/Ekipa w jakiej grasz: JONT Imię: Patryk Wiek: 17 Mikrofon: Tak Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: Tak Znajomość gry: Tak, prawie 2000h Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas dla serwera który bym poświęcał to praktycznie cały dzień, ponieważ jestem cały na Hurtworl'dzie Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, Minecraft i World of Tanks Coś o sobie: Cześć, nazywam sie Patryk.N mam lat 17 interesuje się E-sportem, sztukami walki. Bardzo lubie funkcje które są odpowiedzialne. Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym bardzo pomóc i odciążyć małą ilość Helperów na serwerze, oraz chciałbym spróbować swoich sił.
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.