Skocz do zawartości
  • 0

PROPOZYCJA SERVERA X1

Malyxd

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na TAK 

I nie dlatego ze chce tam grac bo niestety nie mam czasu na taki tryhard. Ale sa gracze ktorzy powinni zasmakowac klimatow classic ,dlaczego?

A to dlatego ze przez to ze sa tp/home na innych serwerach to po co takiemu nowemu skladac auto ?  a to jest część gry 

po co tez zbierac i cieszyc sie z upgrade stuffu jak mozna wpisac sobie kit vip ...

Moim zdaniem nie warto jest usuwanie metod gry w momencie kiedy gra nie jest rozbudowana i jest tak prosta 

Dzieki takiemu serwerowi ludzie powinni stac sie lepsi widze to po sobie od samego poczatku gralem na oficjalach i przez to mam inne myslenie od chlopa co cale zycie gral na x5/x15/x100/x1000 

pozdrawiam all procz stulejarzy 😘 

S0192

Propozycja bardzo dobra aczkolwiek bym lekko ją zmodyfikował. Według mnie serwer bez TP przywrócił by starą "magię" tej gry. Nie mówię tutaj o dropie x1 który dla większości graczy był by za słaby co by odrzuciło ich zapał do tej gry.

Jeżeli spojrzymy wstecz możemy stwierdzić, że serwery x3 NOTP były przez większość czasu w Topce.  Kluczową zmianą tutaj będzie "NOTP" co może zniechęcić "Niedzielnych" graczy ale z pewnością buźka się ucieszy dla graczy starszej daty.

Jeżeli by zrobić wipe w sensownym czasie tak aby dużo ekip mogło by wbić mi się wydaje, że może to wypalić. A jeżeli nie? To przecież serwerownia nic nie straci.

Moja propozycja: X3 | NO TP | // Lub "Kopia" Aktualnej x5 |NO TP|

Pozdrawiam Serdecznie,

Filip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...