Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Natalka

natalia

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Natalka
UniqueID: o0UNVwOaojv3RFp1LZkagPnp6fU=
Pierwsza Wizyta: (dokładna data) 12.07.2019 00:57:39
Data urodzenia: 21.05.2001
Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 7
Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 6
Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) Pełniłam funkcję nowej administratorki na prywatnym serwerze na którym grało ok 50 osób. Oraz pelniłniła funkcje administratorki na serwerze na którym siedzi około 30 osób.
Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Wybrałam ten ts ponieważ jako jeden z nielicznych jest dobrze rozbudowany i posiada ogarnietą administracje. Wybrałam go także dlatego że spedzilam na tym serwerze wiekszosc swojego czsu oraz poznałam tu bardzo fajnych użytkowników. 
Rozmiar buta: 39 
Kilka słów o sobie: (minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych) Mam na imie Natalia mam 18 lat. W wolnym czasie czytam ksiażki i oglądam seriale/filmy dokumentalne i psychologiczne. Interesuje sie rysowaniem, muzyka, i literaturą. Lubię poznawac nowe osoby i zawierać nowe znajomosci. Kocham zwierzęta a zwłaszcza psy.Jestem także bardzo pomocna osoba i chętna do pomagania ludzia którzy zgubili droge.
Czas na TS: od 10 do 12 godzin w tygodniu a w weekendy od 6 do 8 godzin.
Co zmieniłbyś na Serwerze: Nic. Moim zdaniem ten serwer jest dobrze rozbudowany.
Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) Chciałabym pomagac uzytkowniką tego TS i umilac im pobyt na tym TS żeby chetniej tu wracali i przyprowadzali znajomych. Oraz chciałabym prowadzic ciekawe eventy.

Zapoznałam  się z regulaminem działu i regulaminem Serwera.

POZDRAWAIM BARDZO SERDECZNIE ❤️

• Kierownik Hurtworld

Ts jest dla Hw. (Dzieki Bogu) Absolutnie na nie. Ban - za powodowanie sporow na serwerze i ts. Wlamanie na konto naszej administracji. Slyszalam kilka nagran Twoich wypowiedzi - nie. Nie i jeszcze raz nie. Chyba wolalabym Kizo bez kitu 😂 bo mimo cheatowania i filmikow z naszej serwerowni to przynajmniej ma zdolności do prawidłowego układania zdań bez wulgaryzmów. (Tak to dla niego komplement)

• Kierownik TeamSpeak
43 minuty temu, !Dark! napisał:

- pani literatka ortografia leży

- wywoływanie i propagowanie sporów na serwerach

2 minuty temu, eN. napisał:

Ts jest dla Hw. (Dzieki Bogu) Absolutnie na nie. Ban - za powodowanie sporow na serwerze i ts. Wlamanie na konto naszej administracji. Slyszalam kilka nagran Twoich wypowiedzi - nie. Nie i jeszcze raz nie. Chyba wolalabym Kizo bez kitu 😂 bo mimo cheatowania i filmikow z naszej serwerowni to przynajmniej ma zdolności do prawidłowego układania zdań bez wulgaryzmów. (Tak to dla niego komplement)

Także na nie, powody wyżej.

• Kierownik Hurtworld

Frosty - oczywiscie ze masz racje. Ale kiedy wyszla akcja nr 1 - przebolelismy. Potem byly kolejne. Kolejne. Wlam na konto. Ban i sklada podanie? Wstyd by mi bylo. Dla Was jest zmiana - a wlasciwie wydaje Wam sie ze jest. Bo jestescie ze soba caly czas ;) Swiat jest maly. Serio a Wy dobierajcie sobie odpowiednio znajomych. ;) MY WIEMY WSZYSTKO! Krety to fajne zwierzatka. Ups. Milkne bo bede musiala sobie dac ostrzezenie za dyskusje zbaczajace z tematu 😅

15 minut temu, eN. napisał:

Frosty - oczywiscie ze masz racje. Ale kiedy wyszla akcja nr 1 - przebolelismy. Potem byly kolejne. Kolejne. Wlam na konto. Ban i sklada podanie? Wstyd by mi bylo. Dla Was jest zmiana - a wlasciwie wydaje Wam sie ze jest. Bo jestescie ze soba caly czas ;) Swiat jest maly. Serio a Wy dobierajcie sobie odpowiednio znajomych. ;) MY WIEMY WSZYSTKO! Krety to fajne zwierzatka. Ups. Milkne bo bede musiala sobie dac ostrzezenie za dyskusje zbaczajace z tematu 😅

Włam na konto, chłop sam podaje pasy i to się nazywa wlałem xD. Krety są ślepe.

3 godziny temu, eN. napisał:

Kto pozwolił ci udzielać się tu? Bez kitu nie możesz tego robić bo masz mniej iq niż kizo.

• Kierownik Hurtworld
30 minut temu, Maximek napisał:

Kto pozwolił ci udzielać się tu? Bez kitu nie możesz tego robić bo masz mniej iq niż kizo.

I widzisz. Dzięki takim tekstom skutecznie utwierdzasz nas w przekonaniu ze robimy dobrze. Z kim sie zadajesz takim sie stajesz. Wnioskuje wiec ze poziom merytoryczny Filipino jest na rowni z Twoim - dlatego tak swietnie sie rozumiecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...