Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Dałmianek

Dalmianek

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: Dałmianek
  • UniqueID: E31rimup7CVQebobXtRSTo6cTls=
  • Pierwsza Wizyta: Był to bodajże 20.11.2019r.
  • Data urodzenia: 20-05-1999
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 9/10
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]:  8/10
  • Kariera na TS3: Prowadziłem parę swoich TS3, głównie publiczne średnio od 100 osób online wzwyż. Parę razy również zdarzyło się  być adminem na TS3.
  • Dlaczego ten TS?: Chciałbym wesprzeć kolegów z administracji TS3 w ich obowiązkach. Jestem St. Helperem na tej serwerowni także jestem jako tako rozpoznawalny przez ludzi i mam z nimi dobry kontakt.
  • Rozmiar buta:  45.5
  • Kilka słów o sobie: Na imię mam Konrad, jak można zauważyć po dacie urodzenia mam 20 lat. Aktualnie uczęszczam do klasy maturalnej w technikum informatycznym we Wrocławiu. Należę głównie do osób spokojnych z dużym poczuciem humoru, co można zauważyć przy rozmowie ze mną :D . Chętnie zasilę grono administracji TS3, osoby z administracji wiedzą, że nie należę do osób, które się opierdzielają tylko wykonują swoją pracę należycie. Interesuję się programistyką, głównie programowanie aplikacji internetowych aczkolwiek chciałbym iść na programistykę gier komputerowych. 
  • Czas na TS:  W tygodniu jest to parę bitych godzin myślę że przynajmniej od 4 godzin wzwyż. W weekendy 7-10 godzin minimum z częstymi nockami
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:  Z tego co aktualnie zauważyłem to nie ma się do czego przyczepić :) . 
  • Co chciałbyś robić: Wprowadziłbym parę eventów, przykładowo oprócz Idola wprowadziłbym również eventy typu Turniej BeatBox etc. etc. Oraz głównie pilnować porządku na serwerze, aby użytkownicy przestrzegali regulamin.

Zapoznałem się z regulaminem tego działu i regulaminem Serwera. 
  • Kierownik TeamSpeak

Tak jak wspomniałeś wcześniej w podaniu, również na TS podczas rozmowy posiadasz rangę administracyjną na innym serwerze TS. Mimo, że jest to prywatny serwer nadal dla mnie jest to ranga administracyjna. Posiadasz obecnie rangę Helpera na dwóch serwerach jednak nie podoba mi się to, że edytując podanie próbujesz ukryć informacje o swoim TS. 

• Prezes

Dwie bardzo ważne kwestie trzeba tutaj poruszyć,  jedna z nich dotyczy ukrycia informacji o posiadaniu rangi Admina na innym TS, oczywiście nawiązuje tutaj o ukryciu tej Informacji dopiero po upomnieniu przez tego pana --> @Marcel. O randze na tym drugim TS mówiłeś otwarcie więc nie rozumiem po co ta edycja i usunięcie tego.

Druga rzecz to polecenie Szefa które otrzymałem dość dawno, mianowicie staram się rekrutować osoby z poza HW, tak jak widzisz masz starszego Helpera z dwoma serwerami na głowie, dokładając do tego obowiązki TS było by ciężko, a wole żebyś angażował się 100% na HW i pomagał @eN. niż raz dać tu 30% a tam 70% i vice versa.
Na ten moment odrzucam, czas pokaże co dalej. 

• Mad. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...