Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Stalin

Staalinowsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Staalinowsky
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Stalin / Staalinowsky 
  • SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid): 76561198415370114
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  JONT
  • Imię: Marcel
  • Mikrofon: Jest
  • Mutacja: Jest
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry:  10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Wiele osób pisze 12-18 h dziennie czy coś w tym stylu, ja napiszę prosto z mostu jeżeli nie mam zadnych spraw prywatnych to jestem od rana do nocy a sprawy prywatne jezeli jakies sa w danym dniu to i tak jestem od 2 do nawet 6h dziennie  
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Nie. 
  • Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać): Witam, mam na imię Marcel, moją pasją jest motoryzacja a także grafika komputerowa, której dopiero teraz się uczę, skończyłem szkołę, chodzę do roboty więc więcej czasu mam i na rozgrywkę czy pomoc innym. Jestem szczerą, miłą a także pomocną osobą która ma twardą rękę do ciężkich spraw czy przypadków. 
  • Dlaczego Ty: Brakuje cały czas administracji na serwerach, wchodza aby kogos tylko sprawdzic lecz nie zawsze sie to udaje bo dana osoba ktora powinna isc na sprawdzenie szybko wychodzi z serwera. Część administracji już zaniedbała swoją rangę nie wchodząc na serwery, nie grając już w hurtworlda a tego tutaj cały czas brakuje. Wiem, że wiele osób może mnie kojarzyc z mojej zlej strony lecz robie co moge a kazdemu czasem nerwy poniosą.
  • Prezes
13 godzin temu, Staalinowsky napisał:

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Nie. 

8 godzin temu, Adrianek napisał:

-Doświadczenie 

ice cube no GIF

Wypadałoby te podanie najpierw przeczytać i rozsądnie się wypowiedzieć a nie puszczać typowe wypociny, aby wzbudzić zainteresowanie podaniem kolegi..

A jeśli chodzi ci o doświadczenie w grze, to nie wiem jaki gracz pcha się na helpera bez jakiejkolwiek większej znajomości gry, żaden to atut.

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Stalin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...