Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Natsu

Natsu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Natsu
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: NatsuandTygryshw69.pl
SteamID: 765661198133713516
Klan/Ekipa w jakiej grasz: Piorunki
Imię: Damian
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: 8/10 douczam się
Znajomość gry: 10/10 v2 najlepsza
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: po szkole różnie do 5h , czasem nawet 6-8h dziennie choć zdarzy się,ze dużo więcej
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak ale na tą obecną chwile niestety serwer nie istnieje.
Coś o sobie: Nazywam się Damian w wolnym czasie gram w gry najczęściej jest to Hurtworld v2. Jestem osobą z natury spokojną i ogarnięta. Zdarzy mi się wybuchnąć ale staram się trzymać swoje nerwy dla siebie nie wylewając je na innych. Jak tylko mogę i jestem w stanie staram się w jakikolwiek pomóc innym.
Dlaczego Ty: Ponieważ na serwerze s12 gram już troszkę czasu i nie raz są sytuacje,które wymagają interwencji Helpera a go nie ma. Wiem,że zapewne mam troszkę za uszami ale uważam,iż każdy zasługuje na szansę. Chciałbym aby serwer prezentował się dobrze wliczając w to czat.

Hm..Natsu  na Tak ;

+podanie ładne napisane

+wiek i znajomość gry

+przyda się aktywny helper

+miałam już nie raz przyjemność rozmowy  i wiem,że mimo czasami wybuchów jest osobą spokojną i da się z nim porozmawiać i dojść do porozumienia

+ i tez fajnie ,ze z góry przyznał się do swoich wybuchów ale też kto ich nie ma xD

Na NIE :

--  uwazam,ze jednak powinieneś zmień jeszcze swoje zachowanie

-dodam jeszcze ,ze powinieneś jednak troszkę odczekać i pokazać swoja poprawe (nie tylko wtedy gdy byłbyś helperem)

- byłeś osoba zleksza toxic (Zmień to)

wiec takie zmieszanie

@DalmianekNarzeka ? Prawdę gada. Jakiś czas temu miał zostać dodany meteor na s12 bo był testowany na innych serwerach i dotychczas nie ma odzewu. s13 i s11 są zmodowane to czemu s12 nie może ? Na tamtych serwerach nikt nie gra tylko s12 jest oblegane.

A co do podania jestem na TAK

-Jest aktywny

-Dobrze ogarnia giereczkę

- Ja z nim na czacie nie mam problemów można normalnie porozmawiać :)

Chyba już czas się odezwać... Tak podanie jak najbardziej na plus znam dobrze gracza 1 spine z nim miałem i powiedzieliśmy sobie co trzeba i jest lepiej nie mamy problemów wręcz przeciwnie jest lepiej... co do wyzywania to mam jedno pytanie po co ingeruje ktoś kto był z nim w team i na ts prywatnie na kanale się wyzywali dla śmiechu. A teraz nagle to obraca się przeciw chlopakowi który chce pomoc ma kompetencje co innego jeśli by chodziło o mnie gdzie ja mam na koncie z 10000 mute Ale chłopak ma ich z 10 max myślę że szanse należy mu dac i niech wypowiadają się osoby które nie są stronnicze dziękuję tyle w temacie.... 

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Natsu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...