Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Mordka

mordka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Mordka
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Mordka hw69.pl
SteamID: 76561198260393126
Klan/Ekipa w jakiej grasz: OKB
Imię: Patryk
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: Tak, znam.
Znajomość gry: Tak szczerze, 6/10. Uczę się cały czas
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Prawie cały czas, w weekendy prawie cały dzień. W dni pon-czw od 14/15
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nigdy.
Coś o sobie:  Witam, mam na imię Patryk, interesuje się informatyką, samochodami oraz grami komputerowymi. Jestem osobą która stara się załatwiać konflikty polubownie. Niestety na początku byłem bardzo toksycznym graczem. Od jakiegoś czasu staram się dawać przykład innym graczom. Za wcześniejsze zachowanie mogę tylko przeprosić. Chciałbym spróbwać swoich sił jako nowy Helper.
Dlaczego Ty:  Dlaczego ja iż jestem bardzo aktywnym graczem, gra mnie bardzo zainteresowała od samego początku mojej przygody z HW. Chciałbym pomóc serwerowni i administracji która tez stara się pilnować porządku na serwerze. Mam nadzieje ze moja pomoc zostanie szybko zauważona jak i potraktowana poważnie. Czekam na waszą opinie.

Pozdrawiam Mordka.

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Helper] Mordka

Jestem na TAK 

Mordziaty sie zmienil jest uczciwy kolezenski przystojny i przede wszystkim madry.

uwazam ze chlopak sie zresocjalizowal dlaczego ktos sie zapyta a to dlatego ze ten gracz jest w stanie przy obronie swojej bazy polaczyc 2 ekipy by walczyly razem .

Co do jego doswiadczenia on z tygodnia na tydzien zdobywa coraz to nowsze doswiadczenie jest cudowny i szybko sie uczy!

Aktywnosc tego gracza mowi sama za siebie i jeszcze mozna powiedziec ze finansuje ten serwer placac za vipy.

Ten gracz nigdy nie pelnil takiej funkcji ale wdg mnie to zdolny chlopak i szybko zalapie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...