Jump to content

FaFeLeK

User
    47
  • Last visited

• Days Won

1

FaFeLeK last won the day on June 21 2022

FaFeLeK had the most liked content!

Hurtworld

• Nick w grze
    FaFeLeK hw69.pl
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    3000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FaFeLeK's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

• Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

21

1. dodaj auto przepalanie i git bo nie chce sie czekac i zmniejszy lagi przez piec
  2. siemka może byśmy ulepszyli s1 1.usunąć anty bh 2.dodać szybkie przepalanie 3.dodać drop tłuszczu z napro dzika 4.lepszy drop z hangarów np małe koła 5.lepszy resp wraków 6.lepsze role i w sumie to było by git
  3. Nick na forum: FaFeLeK Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: FaFeLeK Hw69.pl SteamID:76561198393682834 Klan/Ekipa w jakiej grasz: BGR Imię: Mateusz Wiek: 20 Mikrofon: jest Mutacja: jest Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 10/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: weekendy 5/7 godz w tygodniu 3/5 Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak Coś o sobie: Nazywam się Mateusz . mam 20 lat. moim hobby jest granie . Słucham różnych piosenek nie ogranicza się do jednego gatunku , ale najczęściej jest to rap. Mój ulubiony kolor to czerwony.. Jeśli chodzi o mój charakter to jestem miły . Dlaczego Ty: Jestem miły, pomocny. Lubie pomagać innym
  4. jestem za usunięciem sklejaków i przesuwaków na s8
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...