Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Gruby

Gruby.

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Gruby
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Gruby hw69.pl
  • SteamID:76561198454542983
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: WJ
  • Imię: Michał
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 7/10
  • Znajomość gry: 5/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: około 5-8h dzienie
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: nie
  • Coś o sobie: Interesuje się motoryzacją , komputerami i zarazem grami. Jestem miły , uczciwy  honorowy nigdy nie używałem wspomagaczy do gry/gier . Pomagałem ludziom na serwerze  Mieszkam w województwie Zachodniopomorskie .  
  • Dlaczego Ty: Widzę że brakuje wam rąk do pracy dlatego pisze. Jestem miły, Jestem pomocny.  Lubie pomagać  innym

Jestem na NIE.

Słaba aktywność na serwerze oraz nie sądzę by brakowało "rąk do prazy" gdy na serwerze jest teraz 5 administratorów z czego 4 jest od ciebie z klanu i ktoś zawsze zazwyczaj na serwerze jest. Oprócz tego wydaję mi się ze było by to nie sprawiedliwe w stosunku do innych osób które pisały kiedyś podania i było im mówione ze nie powinno być tyle osób z administracji w jednej drużynie.

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Helper] Gruby
14 godzin temu, IFlorek napisał:

Niby aktywności na serwerze poprawiona, ale nie sądzę by brakowało "rąk do prazy" gdy na serwerze są teraz 4 osoby z administracji i zawsze ktoś na tym serwerze jest.

Ręce do pracy się zawsze przydadzą zwracając uwagę na to że "te 4 osoby z administracji" mają rangi na innych serwerach ;)

Oczywiście jestem jak najbardziej co do tego podania na nie. Miał poprawić aktywność na serwerze, a jedyne co zrobił to przestał grać, a gdy tylko już minęło trochę czasu, zaczął grać by nabić sztucznie aktywność, i starać się o ponowne rozpatrzenie jego podania. Tak jak wyżej napisał Pan IFlorek - ale nie sądzę by brakowało "rąk do prazy" gdy na serwerze jest teraz 5 administratorów z czego 4 jest od ciebie z klanu i ktoś zawsze zazwyczaj na serwerze jest...  - Jestem tego samego zdania, bo gdy grałem jeszcze na serwerze wipe dopóki nie zostałem zbanowany siedząc praktycznie zazwyczaj po 10-15h zawsze ktoś był z administracji. Daje to przykład np. nagranie jednego z waszego teamu ziomeczka Incognito z godzin ok 4-7 rano gdzie zostałem nagrywany i przedstawiono mi zarzuty. W godzinach zazwyczaj porannych w tygodniu ~ 8 rano pojawia się Kondrat na serwerze, potem dobija reszta ekipy tacy jak Nomi, Madani itd. Stwierdzam, że ten serwer nie potrzebuje póki co "dodatkowych rąk do pracy". BTW jak już piszesz drugie podanie to chociaż nie kopiuj 1 do 1 wszystkiego z poprzedniego podania, stać cię chyba na więcej co nie Michał? 🤔

Chciałbym też dodać tylko, że jesteś takim trochę szczurkiem, który lata po forum, daje łapki w dół i nie wnosi nic w komentarzach. Napisz jakąś konstruktywną krytykę chociaż raz, dlaczego, z jakiego powodu, co ci nie pasuje, kto Cię przysłał, i w jakim celu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...