Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Geazy

GeazYYY

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Geazy
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Geazy^^
  • SteamID: 76561198257797729
  • Imię: Hubert
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: tak
  • Znajomość regulaminu: uczę się :) 
  • Znajomość gry: myślę że wystarczająco :) 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: czasem jestem cały dzień na hw :) ale zazwyczaj jestem od 1h do 6/7 :) 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak raz jako admin w minecraft :) 
  • Coś o sobie: lubię grać w hurtworld :) mieszkam w woj Świętokrzyskim mam dużo czasu na grę :) (nie wiem co jeszcze pisać xd)
  • Dlaczego Ty: ponieważ irytują mnie ludzie którzy gdy tylko nie ma helpera np na s8 na którym gram wyzywają się i są nie mili dla innych 
  • Pozdrawiam ekipę :) proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego Podania :) 

Na nie , dlaczego?
Bardzo krótkie podanie , po co tyle tych minek?

- Myślę że uczyć się regulaminu to za mało.

- Znajomość gry? Wystarczająco , określ się np. 10/10 itp. Albo dopisz ile posiadasz godzin w tej grze.

- Za mało o sobie , to że lubisz grać w hurtworld i posiadasz dużo czasu na gre to wiele nam nie daje. Chodziło coś typu , czym się interesujesz jakieś twoje hobby  , jaki jesteś (miły,toksyczny,ogarnięty,zabawny itp.) Więcej przykładów nie będę podawał bo to nie o to chodzi.

- Wypowiadanie się pod swoim podaniem .

- Pozdrawianie ekipy pod swoim podaniem nie jest normalne.

Jestem na nie , dziękuję pozdrawiam ~ PaCu

28 minut temu, PaCu napisał:

Na nie , dlaczego?
Bardzo krótkie podanie , po co tyle tych minek?

- Myślę że uczyć się regulaminu to za mało.

- Znajomość gry? Wystarczająco , określ się np. 10/10 itp. Albo dopisz ile posiadasz godzin w tej grze.

- Za mało o sobie , to że lubisz grać w hurtworld i posiadasz dużo czasu na gre to wiele nam nie daje. Chodziło coś typu , czym się interesujesz jakieś twoje hobby  , jaki jesteś (miły,toksyczny,ogarnięty,zabawny itp.) Więcej przykładów nie będę podawał bo to nie o to chodzi.

- Wypowiadanie się pod swoim podaniem .

- Pozdrawianie ekipy pod swoim podaniem nie jest normalne.

Jestem na nie , dziękuję pozdrawiam ~ PaCu

Rozumiem :) 1 raz pisze podanie nie wiedziałem jak ma to wyglądać o pozdrowienia ekipy chodziło mi o ekipę hw postaram sie napisac lepsze podanie następnym razem dziękuje za uwagi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...