Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ☜★ETR★☞TraIneR

TraIneR

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  TraIneR
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ☜★ETR★☞TraIneR
  • SteamID: 76561198058973066
  • Imię: Sebastian
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: tak
  • Znajomość regulaminu: tak
  • Znajomość gry: tak
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: wystarczajacy od 4 do 12 godzin 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: stare dzieje :D
  • Coś o sobie: mily,opanowany,zdecydowany,stanowczy,pomocny,zaradny 
  • Dlaczego Ty: Chcialbym sie sprawdzic w tej funkcji i pomagac innym niedoswiadczonym graczom.
  • Jesli nie mial bym szans dostac Helpera na s1 to zglaszam sie na s6 :D 

Na co sie wypowiadacie po pierwsze Helper mod czy jaka kolwiek osoba z administracji nie miala by prawa grania w jakimkolwiek teamie a po 2 sami prowokujecie sami wyzywacie a jak sie cos odpisze to juz mute kicki bany wiedz nie wiem na co sie wypwiadasz jak kazdy z serwera wie ze swieci nie jestescie. a jesli bym dostal moda to ekipy juz nie mam bo ja nie patrze na team ale na zachowanie gracza 

Powiem tak jestem na nie wulgaryzmy itp do tego pod samym podaniem widzę że nie potrafisz ominąć ataku a wręcz wziąść udział w wymianie to co by było jak by ktoś coś napisał na czacie np  trainer ty taki i owaki to czuję że zaraz byś go zwyzywal ja jakoś codziennie byłem obrażanie przez ludzi na s1 na forum itp ale jakoś, złego słowa nie powiedziałem a wręcz  zbierałem i regulamin wykorzystywałem a od trumna mi się............... Bo czepiliscie się jonów i trumna i administracji jak rzep psiego ogona a zrozumcie że mają prawo grać nie mogą nic respic itp porostu grają z ekipą bo chcą a pracują tu dla siebie bo chcą a nie dlatego że im płacą czy coś w tym stylu jak myślicie więc proszę was ludzie na przyszłość ogarnijcie co robicie i co piszecie jak chcecie adminów bo zal

same toxiki sie wypowiadaja hehehe ale beka z was :D

1 godzinę temu, Rataj napisał:

Jestem na nie

-podanie za krótkie 

-wulgarny

-wypisywanie samych cech w podpunkcie coś o sobie

Wulgarny :D ciekawe gdzie jak wezcie sie dalej dogadujcie co jeszcze napisac :P

3 godziny temu, xXMaTriXx napisał:

Zaraz jak helper ma mieć zakaz gry w teamie to co on na serwerze ma robić? 

grac solo nie umi ? ja umie :D a po 2 praktycznie w kazdej grze czlowiek teamu nie gra z innymi graczami z poza teamu a takie zasady panuja od dawien dawna ze wzgledu na innych graczy 

ale z tego co widze tak tu wypowiadaja sie same JONT-y 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...