Skocz do zawartości

Marszol

Moderator HW
    619
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

62

Treść opublikowana przez Marszol

1. Isamu może frytki do tego chcesz jeszcze?
  2. Na próbę server taki z 2k17r mógłby wypalić tylko powinien być ogłoszony z tydzień wcześniej żeby do ludzi zainteresowanych doszło.
  3. Myślę że ruletka to dobry pomysł z tego co pamiętam kiedyś już ludzie pytali czy będzie może @ !Dark! Pamięta bo mi się coś kojarzy że były takie pytania. Pozdrawiam
  4. To samo również widać z zimy na dużych
  5. Marszol

Nowa mapa HW v1

Figurkę @ !Dark! Niech zawsze jest z nami na serwerze 😂
  6. Jak gracz wyżej zrobić blokadę /clan xxx Bo zawsze idzie usunąć clan stworzyć nowy z danym kolorem
  7. Myślę że blokada od rajd moda + kilka minut było by dobre bo czasami jak się broni bazy szczela to rajd Mode może zniknąć pod czas walki również myślałbym o meteorach też zniknie raid mode i przy szczelamiu się na nich też inni mogą zmieniać kolor i będzie to mylić
  8. Ciekawe ciekawe. Zobaczymy w praktyce czy będzie to tak dobre. Pozdrawiam
  9. A dlaczego już obrażasz kogoś? Mnie to tam wiesz ale Obrażanie w necie to wysoki poziom inteligencji u ciebie Wiec nie mamy o czym gadać bo twoje ego wyje@@@ł za skale . POZDRAWIAM MARSZOL
  10. wystaczy zobaczyc co masz wpisane na koncie mordziaty
  11. ok 200h w hw to dla ciebie doświaczenie na wysokim poziomie?
  12. Że podwieszanie bazy wam pokonują ? Kiedys jakoś ludzie grali i nie marudzili że ktoś ma sklejane podiweszaki ch**j muje dzikie węże a Teraz wszyscy idzie na łatwo POZDRAWIAM SERDECZNIE
  13. Po co grać jak zaraz nawet ruszyć się nie będzie dało bo ZAKAZ TEGO I TAMTEGO ?Masz problem że nie gram? To forum gdzie mam możliwość wyrażenia swojego zdania ❤️
  14. O ja ...... To może zakaz budowania na calej mapie odrazu ? Zakaz sklejanych zakaz podwieszanych no to może wgl nikt niech nie buduje baz 🙄bo wychodzi na to że nikt bazy bardziej pancernej nie może już Budować bo to już problem
  15. Rajdownaie w nocy to pokazanie się że jest się pizda a nie kto rządzi na serwie, ja rozumiem że was boli to że są ludzie którzy tylko na off ale nie widzę sensu rajdblocku dalej Zbuduj bazę tak żeby nie spikali
  16. Może odrazu już każdą noc od 23-6 antyrajd bo co? Wybuduj się tak żeby cię nie spikali w nocy a nie odrazu robić antyrajd, bawmy się tą grą bo ile można. Usunąć utrudnienia dodać tylko łatwiznę Ja jako gracz grając dzień w dzień wipe po wipe też nie lubiłem pojawiać się na respie ale cóż ale w jakimś stopniu tu chodzi żeby być najlepszym. Pokazać kto rządzi na danym serwie.
  17. Marszol

Pożegnanie. :)

O kurwa. Powodzenia
  18. No to co 

Żegnam wszystkich, wrócę jak będę mógł i pokaże pewnej osobie że może jeszcze na mnie liczyć, zawiodłem ją po raz drugi, trzeciego nie  będzie jeśli jeszcze otrzymam od losu szansę, była to jedno razowa akcja w moim życiu i zapomniałem później że przydało by się dobrze pozbyć śmieci z komputera. Widzimy się za 30 dni. Bez przypałów. Pozdrawiam całą administrację a szczególnie Panią kierownik @eN.

19. Jestem za nie! Warpy się przydają i wielkość osób kupuje rangi vip po to A nie po itemy, został wprowadzony Eco vip tani jak barszcz warpy są jeśli ktoś chce niech kupi majatku to nie kosztuje.
  20. Witam wszystkich minęło trochę czasu, czas w którym było setki przemyśleń tego co robiłem wcześniej, aż doszło wszystko do mnie czytając moje stare wiadomość zrozumiałem co robiłem jakim Chu**m byłem dlatego właśnie piszę to.

@Madani tobie popsulem najwięcej krwi przepraszam szczerze zrozumiałem swoje błędy i przyszedłem aby naprawić moje zachowanie z prawie roku temu, sytuacja w której znalazłem się w tedy nie była dla mnie dobra za dużo problemów rodzimych o których nie chce już mówić i do nich wracać mnie naprawdę przerosly sam teraz siedzę i zastanawiam się co się ze mną działo serdecznie cię przepraszam

@eN. Ciebie przepraszam miałaś do mnie jakieś zaufanie które popsulem, zawiodłem cię, a nawet sam siebie. Przepraszam 

@!Dark!Tobie też trochę popsulem trochę krwi dałeś mi szansę bycia moderatorem a zmarnowalem to wszystko przez takie coś. Robiłem głupie rzeczy np pisanie tego samego jak ktoś wyżej. Przepraszam 

Oraz przepraszam wszystkich innych którym popsulem krew w tamtym czasie 

Nie pisze tego tak o tylko przeszedłem zakopać topór wojenny i zacząć wszystko od początku. Żeby każdy poznał mnie takiego jakim jestem a nie takim debilem jak wcześniej. 

@Marcel.l o tobie nie zapomniałem dałem się zamotac i byłeś dla mnie...... I nawet głupi stary ja pisał JM ale cóż czasu nikt cię cofnie trochę kiedyś podpisaliśmy, pogadaliśmy i zrozumiałem że z ciebie dobry chłopak. Przepraszam

Jeszcze raz szczere przepraszam. 

1. Kampai

Kampai

wow szczerze do bólu ^^

2. Anakin

Anakin

A mnie jakoś nie przeprosiłeś ;(

3. Marszol

Marszol

Ciebie Anakinku nie mam za co .Jesteś  moim ziomkiem i szacunk 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...