-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
62
Treść opublikowana przez Marszol
-
No to co
Żegnam wszystkich, wrócę jak będę mógł i pokaże pewnej osobie że może jeszcze na mnie liczyć, zawiodłem ją po raz drugi, trzeciego nie będzie jeśli jeszcze otrzymam od losu szansę, była to jedno razowa akcja w moim życiu i zapomniałem później że przydało by się dobrze pozbyć śmieci z komputera. Widzimy się za 30 dni. Bez przypałów. Pozdrawiam całą administrację a szczególnie Panią kierownik @eN.
-
Witam wszystkich minęło trochę czasu, czas w którym było setki przemyśleń tego co robiłem wcześniej, aż doszło wszystko do mnie czytając moje stare wiadomość zrozumiałem co robiłem jakim Chu**m byłem dlatego właśnie piszę to.
@Madani tobie popsulem najwięcej krwi przepraszam szczerze zrozumiałem swoje błędy i przyszedłem aby naprawić moje zachowanie z prawie roku temu, sytuacja w której znalazłem się w tedy nie była dla mnie dobra za dużo problemów rodzimych o których nie chce już mówić i do nich wracać mnie naprawdę przerosly sam teraz siedzę i zastanawiam się co się ze mną działo serdecznie cię przepraszam
@eN. Ciebie przepraszam miałaś do mnie jakieś zaufanie które popsulem, zawiodłem cię, a nawet sam siebie. Przepraszam
@!Dark!Tobie też trochę popsulem trochę krwi dałeś mi szansę bycia moderatorem a zmarnowalem to wszystko przez takie coś. Robiłem głupie rzeczy np pisanie tego samego jak ktoś wyżej. Przepraszam
Oraz przepraszam wszystkich innych którym popsulem krew w tamtym czasie
Nie pisze tego tak o tylko przeszedłem zakopać topór wojenny i zacząć wszystko od początku. Żeby każdy poznał mnie takiego jakim jestem a nie takim debilem jak wcześniej.
@Marcel.l o tobie nie zapomniałem dałem się zamotac i byłeś dla mnie...... I nawet głupi stary ja pisał JM ale cóż czasu nikt cię cofnie trochę kiedyś podpisaliśmy, pogadaliśmy i zrozumiałem że z ciebie dobry chłopak. Przepraszam
Jeszcze raz szczere przepraszam.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.