Skocz do zawartości

eN.

Kierownik Hurtworld
    989
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

96

Odpowiedzi na komentarze opublikowane przez eN.

1. jest tu jeszcze ta kierowniczka za czasow hw?

potrzebna mi sprawa odnosnie arka

2. Konto stworzone by napisać pochwały..good idea.

1. eN.

eN.

Jeżeli gracz uzyskał pomoc, a nie posiadał konta na forum i je założył, specjalnie po to by pochwalić Administracje (a nie zgnoić) - to akurat się chwali.

3. @eN. nie mogę napisać na wiadomśći priv na forum nw czm ale piszę tutaj . Za 7 dni un ban  czy od tego 30 za 7 dni bo już mam bana 4dni czyli pozostało 3dni czy jak to liczyć ? @eN.

4. @eN. nie mogę napisać na wiadomśći priv na forum nw czm ale piszę tutaj . Za 7 dni un ban  czy od tego 30 za 7 dni bo już mam bana 4dni czyli pozostało 3dni czy jak to liczyć ? @eN.

1. eN.

eN.

Za 7 od daty nadania. Chce abyś wiedział, że nie będziemy stać bezczynnie kiedy oszukujecie, Truman wygrał bo to słyszałam, ale inni gracze?

2. (Zobacz 3 inne odpowiedzi na tę aktualizację statusu)

5. Zajmie sie w koncu ktos tym odwolaniem? Chcialem sobie jutro normalnie pograc, ale widze ze chyba nie da rady. Ok rozumiem mam bana na v1, ale na v2 nie, a jakis smieszny moderator przychodzi i mnie banuje za to ze zrajdowalem jego baze no ku*rwa smiesznie. Najwidoczniej za baitowanie dzieci w grze komputerowej dostaje sie bany GG.

6. gdy wlaczam hurta to wyrzuca mnie na pulpit i w lewym gornym rogu pokazuje sie okienko hurtworld co robic

1. eN.

eN.

ZRÓB TAK JAK PISZE W PORADNIKU:

I daj znać :)

7. a jak 16 lat bd mial w grudniu to nie mozecie mi dac teraz helpera?:D

8. a jak 16 lat bd mial w grudniu to nie mozecie mi dac teraz helpera?:D

9. eN.

eN.    !Dark!

Wczoraj rozpoczął się "Swiatowy dzień Wazeliniarzy" trwa do teraz. Dlatego pragnę napisać Ci, że jesteś najlepszym, najwspanialszym Szefunciem forever! :D

"O Darku Ty wspaniały! Bądź z nami sercem całym!

Gdy wszyscy dokuczają i pw Ci wysyłają!

Nie zdatne bany, muty...

Gdy umysł jest zatruty!

O wspaniały Ty chłopaku!

Nie boisz się cwaniaków!

Oj Darku nasz wspaniały!

Bądź zawsze doskonały!"

10. eN.

eN.    !Dark!

Wczoraj rozpoczął się "Swiatowy dzień Wazeliniarzy" trwa do teraz. Dlatego pragnę napisać Ci, że jesteś najlepszym, najwspanialszym Szefunciem forever! :D

"O Darku Ty wspaniały! Bądź z nami sercem całym!

Gdy wszyscy dokuczają i pw Ci wysyłają!

Nie zdatne bany, muty...

Gdy umysł jest zatruty!

O wspaniały Ty chłopaku!

Nie boisz się cwaniaków!

Oj Darku nasz wspaniały!

Bądź zawsze doskonały!"

11. tedyyy

tedyyy    eN.

Dlaczego dostałem bana z powodu napisania je**** ku*** na 5 min a po skończeniu się muta przedłużenie się o kolejne 30 min, co w tym dniu od godz 13;00 (ok) do teraz nie dostałem żadnego bana a przedwczoraj z 1 raz. Tak wgl. gram od 3 dni co to jest ? Inny klan po napisaniu kur** ma* nie dostaje bana bo niby eN " My też gramy więc nie czytam czatu '' Spoko ale dostanie bana na 1 minute to trochę przesada co nie?? 

12. tedyyy

tedyyy    eN.

Dlaczego dostałem bana z powodu napisania je**** ku*** na 5 min a po skończeniu się muta przedłużenie się o kolejne 30 min, co w tym dniu od godz 13;00 (ok) do teraz nie dostałem żadnego bana a przedwczoraj z 1 raz. Tak wgl. gram od 3 dni co to jest ? Inny klan po napisaniu kur** ma* nie dostaje bana bo niby eN " My też gramy więc nie czytam czatu '' Spoko ale dostanie bana na 1 minute to trochę przesada co nie?? 

1. eN.

eN.

Nie wiem. Nie było mnie wtedy na serwerze. Aby wszystkim umilić granie, polecam otworzyć notatnik w chwili złości, nabluzgać, zamknąć i wrócić na czat. 

:)

2. (Zobacz 5 inne odpowiedzi na tę aktualizację statusu)

13. tedyyy

tedyyy    eN.

1. eN.

eN.

Hej Tedy.

Z tego co mi wiadomo, nie pierwszy raz dzisiaj dostałeś mute. Jako iż zademonstrowałeś nam ciąg "niby" ocenzurowanych przekleństw, na zwrócenie uwagi przez drugiego helpera, poprawiłam swoją karę z 5 minut na 30 min.(więc mute się nie skończył)

I nie zostałeś zbanowany tylko zmutowany. 

Ostatnimi czasy mało jestem na serwerze, wszystkie mute dawane są przez inne osoby upoważnione. Miałeś pecha, że trafił Ci się ciąg przekleństw w mojej obecności.

Ogólnie średnio rozumiem Twoją wypowiedź i pozostawało mi się domyślać. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam.

Pozdrawiam,

2. (Zobacz 5 inne odpowiedzi na tę aktualizację statusu)

14. eN.

eN.    Shaft

Hej Michał!

Mam pytanie.

S2 wiecznie świeci pustkami. Czy ja mogłabym się przenieść na s5 do Zielaka? Rozmawiałam z nim i wiesz, ogólnie tylko jego tam widzę (co wejdę ;)) Pytałam jak to wygląda to powiedział, że jeden z Helperów bywa rzadko a drugi wcale... I bardzo chętnie przystałby na moją pomoc. ;-)

Można coś z tym zrobić?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...