eN.
-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
96
Odpowiedzi na komentarze opublikowane przez eN.
-
Zajmie sie w koncu ktos tym odwolaniem? Chcialem sobie jutro normalnie pograc, ale widze ze chyba nie da rady. Ok rozumiem mam bana na v1, ale na v2 nie, a jakis smieszny moderator przychodzi i mnie banuje za to ze zrajdowalem jego baze no ku*rwa smiesznie. Najwidoczniej za baitowanie dzieci w grze komputerowej dostaje sie bany GG.
-
Ja tu sobie dzisiaj wchodzę w ranking, a tam jak w niebie

-
Wczoraj rozpoczął się "Swiatowy dzień Wazeliniarzy" trwa do teraz. Dlatego pragnę napisać Ci, że jesteś najlepszym, najwspanialszym Szefunciem forever!

"O Darku Ty wspaniały! Bądź z nami sercem całym!
Gdy wszyscy dokuczają i pw Ci wysyłają!
Nie zdatne bany, muty...
Gdy umysł jest zatruty!
O wspaniały Ty chłopaku!
Nie boisz się cwaniaków!
Oj Darku nasz wspaniały!
Bądź zawsze doskonały!"
-
Wczoraj rozpoczął się "Swiatowy dzień Wazeliniarzy" trwa do teraz. Dlatego pragnę napisać Ci, że jesteś najlepszym, najwspanialszym Szefunciem forever!

"O Darku Ty wspaniały! Bądź z nami sercem całym!
Gdy wszyscy dokuczają i pw Ci wysyłają!
Nie zdatne bany, muty...
Gdy umysł jest zatruty!
O wspaniały Ty chłopaku!
Nie boisz się cwaniaków!
Oj Darku nasz wspaniały!
Bądź zawsze doskonały!"
-
Tu bananowa

-
-
1
-
- Zgłoś
-
-
Dlaczego dostałem bana z powodu napisania je**** ku*** na 5 min a po skończeniu się muta przedłużenie się o kolejne 30 min, co w tym dniu od godz 13;00 (ok) do teraz nie dostałem żadnego bana a przedwczoraj z 1 raz. Tak wgl. gram od 3 dni co to jest ? Inny klan po napisaniu kur** ma* nie dostaje bana bo niby eN " My też gramy więc nie czytam czatu '' Spoko ale dostanie bana na 1 minute to trochę przesada co nie??
-
Dlaczego dostałem bana z powodu napisania je**** ku*** na 5 min a po skończeniu się muta przedłużenie się o kolejne 30 min, co w tym dniu od godz 13;00 (ok) do teraz nie dostałem żadnego bana a przedwczoraj z 1 raz. Tak wgl. gram od 3 dni co to jest ? Inny klan po napisaniu kur** ma* nie dostaje bana bo niby eN " My też gramy więc nie czytam czatu '' Spoko ale dostanie bana na 1 minute to trochę przesada co nie??
-
Nie wiem. Nie było mnie wtedy na serwerze. Aby wszystkim umilić granie, polecam otworzyć notatnik w chwili złości, nabluzgać, zamknąć i wrócić na czat.

-
-
1
-
- Zgłoś
-
-
-
Hej Tedy.
Z tego co mi wiadomo, nie pierwszy raz dzisiaj dostałeś mute. Jako iż zademonstrowałeś nam ciąg "niby" ocenzurowanych przekleństw, na zwrócenie uwagi przez drugiego helpera, poprawiłam swoją karę z 5 minut na 30 min.(więc mute się nie skończył)
I nie zostałeś zbanowany tylko zmutowany.
Ostatnimi czasy mało jestem na serwerze, wszystkie mute dawane są przez inne osoby upoważnione. Miałeś pecha, że trafił Ci się ciąg przekleństw w mojej obecności.
Ogólnie średnio rozumiem Twoją wypowiedź i pozostawało mi się domyślać. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam.
Pozdrawiam,
-
-
Hej Michał!
Mam pytanie.
S2 wiecznie świeci pustkami. Czy ja mogłabym się przenieść na s5 do Zielaka? Rozmawiałam z nim i wiesz, ogólnie tylko jego tam widzę (co wejdę ;)) Pytałam jak to wygląda to powiedział, że jeden z Helperów bywa rzadko a drugi wcale... I bardzo chętnie przystałby na moją pomoc. ;-)
Można coś z tym zrobić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.