Skocz do zawartości

djcrite

Użytkownik
    77
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

5

Ostatnia wygrana djcrite w dniu 4 Kwietnia 2019

Użytkownicy przyznają djcrite punkty reputacji!

2 obserwujących

Hurtworld

• Nick w grze
    Crite hw69.pl
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    1300h

Ostatnie wizyty

2109 wyświetleń profilu

Osiągnięcia djcrite

Rookie

Rookie (2/14)

57

Reputacja

1. może w ogole c4 zablokować XD boże ludzie, w końcu wiertła będą użyteczne 🤣🤣🤣
  2. Zrobić dobrego antycheata
  3. Na pewno nie banami To byłoby głupie banować graczy, którzy pewnie zaraz odejdą jak skończy się korona XD Jestem jak najbardziej na NIE, jak umiesz grać to jesteś w stanie nazbierać/wydropić na 100/200 c4 - nie każda baza na tyle jest. Raczej jak chcecie wprowadzać takie limity to zróbcie przy okazji limit graczy w ekipie, bo tak naprawdę jeśli jest 10 osób w ekipie i przyjdą na meteor to reszta nie ma szans - większość to solo lub 2-4 osoby w klanie
  4. a z samego rana wrócił...
  5. staruszka robiąc sobie z nim selfie...
  6. i niestety nie znalazła...
  7. zawroty głowy i leżenie w rowie, kiedy reszta...
  8. Wtorek jest dobrym dniem, w piątki z tego co wiem jest wipe na s1 i poza tym nie każdy ma też czas w weekend. Od czasu kiedy dni wipe'ów się zmieniły jest więcej graczy na serwerach, przynajmniej ja to zaważyłem.
  9. Nie umiesz się bronić przed pikaniem na kange - twój problem. Są miejsca, które da się zabezpieczyć przed radjowaniem na kange za pomocą itemów będących w grze. Zdarza się, że jedziesz kangą i zblokujesz się nawet na samej kandze spadając z góry na nią. Nawet przy -10hp da się zrajdować na kangę. Wystarczą 4/5 sekund żeby odpowiednio wpaść dlatego uważam, że -10 to za dużo przy przypadkowym spadaniu z kangi.
  10. Jeśli chodzi o te obrażenia to proponowałbym -5hp zamiast -10hp. Jeśli chodzi o uniki to po znerfieniu chyba nic się nie zmieniło, uniki dalej bardzo często się powtarzają.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...