Skocz do zawartości

Cezary.

Pener
    208
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

17

Treść opublikowana przez Cezary.

1. Cezary.

Hurtworld itemv2

Zawsze możesz kupić po prostu hurta i grać na steamowych.
  2. witam szanownego dropka z 69hw!!!!!

3. q7uyeen eeeeej.. co raz lepiej
  4. Cezary.

Zabawa X czy Y

Oczywiście, że TS3. Standardowo: Kawa, czy herbata? : )
  5. kklaj-0w9 no bóg wie co to...
  6. 1q773ehhgh no no, dość podobnie. @Kolba sam nie wiem XD
  7. Cezary.

Pokaż swój PULPIT!

nic nie zwyklego @Filipino msg bodzio @CaRRy @Kampai wypad aktywowac windowsa macie nizej http://basewin.pl
  8. Ja natomiast uważam, że jedyny warp jaki powinien zostać to /warp kula. Z tego co napisał Dark warpy to miala być chwilowa promocja(ok dla vip+ mogą zostać). Ja grając na steamowych serwerach nie odczuwam dyskomfortu, że ich nie ma(wgl nie ma warpów) a przeciwnie, wydaje mi się, że gra jest bardziej przyjemna, bo pojazdy mają jakieś znaczenie. Na s1 wzamian za posiadanie w nicku hw69.pl dałbym dodatkowego rolla(np. /roll hw69 -który kompletnie nie odbiega od norm zwykłego) A kolejna moja propozycja dotyczy grupy na steam. Po dołączeniu do grupy na steam umożliwił bym /roll infamy co 6h.
  9. raczej nie jest problemem wpisanie komendy /addfallsite by dodać kilka lokalizacji meteoru. Czyli teoretycznie meteor można wszędzie ustawić.
  10. Ja osobiscie uwazam, ze nie zaslugujesz by tutaj wracac. Dobrze wiem, ze wypelniales obowiazki wzorowo, wiec nie mam sie do czego przyczepic, no ale jednak zdradziles serwerownie za swoim konkurencyjnym serwerem, a po nie wypale chcesz tu wrocic. dlatego uwazam, ze ktos z obecnych helperow z dluzszym stażem powinien dostac awans na moderatora, a Ty powinienes zaczac od nowa jak wszyscy.
  11. A co to ma do tematu? Mam tez podac steam id Toska mk z ktorego wbijal, bedzie 1;1, hipokryctwo Moze lepiej wypowiedz sie o tym do czego drąży temat, bo nie potrzebnie spamujesz. Jak Ci nie odpowiada zawartosc tego ss ktorego wstawiles to zrob sobie nowy temat i nie wtracaj czegos co nawet nie jest zwiazane z wipe. @top Moze byc wipe jak zawsze ale nie mam nic przeciwko jesli ulegnie zmianie. @Gjanko23 tosiek tak samo gral elo
  12. Raczej nie. Ja myślę, że piątek byłby lepszym dniem, bo ludzie po pracy, czy szkole mogli by sobie wejsc i się pobawić np. o 18 czy 19. Co do 2 wipe to calkiem ok pomysl
  13. Z takim zacięciem na pewno nikt ;/
  14. @marszol hmm, walka o to kto wygra
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...