- 0
s1 VIPy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
KeniuQ
Witam. Przychodzę ze zmianą której chce większość osób z serwera s1 czyli ze znerfieniem kitów VIPów. Chodzi o same c4 i deto. Na tym serwerza poza kitami jest bardzo ciężko zdobyć deto. Wiem,jest to spowodowane tym że na serwerze mają grać ludzie długo i tak dalej,ale jeżeli przez cały dzień dropenia hangarów można znaleźć max kilka deto(dla przykładu na boberworldzie gdzie grało też bardzo dużo osób przez cały wipe dało się zdobyć dużo deto na hangarach), a ludzie z kitów np EVIPa mają 9deto i 6c4 to coś jest nie tak. Dajmy przykład ekip 4 2 0. Ekipa 4 2 0 która ma tyle tych rang że 3h po wipe, godzina 19:00 mają około 30 c4 i około 50 deto to jest to niepoważne. A biorąc pod uwagę że te kity są co 3 dni,to w ciągu jednego wipe mogą odebrać 60 c4 i 100 deto. Jest to chore. Nie każdy ma pieniądze aby je wydawać na VIPy do gier i ja to rozumiem,rozumiem też że VIPy utrzymują serwer,ale znerfienie ich nic by nie zmieniło,bo ludzie dalej by grali i je kupowali,a może nawet przybyło by vipów i osób jakby ekipy typu 4 2 0 nie mieli 30 c4 po wipe i byli by w stanie zrajdować każdą baze w 1 dzień wipe. Moja propozycja to znerfienie kitów i podboostowanie dropu deto z hangarów. Nie mówię o diametralnych zmianach ale lekki nerf vipów i boost dropu z hangarów napewno umiliło by to rozgrywkę i zachęciło więcej osób do gry na serwerze s1. Moja propozycja to zmiania kitów tak: VIP zamiast 5 deto to 3, SVIP zamiast 6 deto i 3 c4,to 5 deto i 1 c4,a EVIP zamiast 9 deto i 6 c4 to 7 deto i 3 c4. A drop deto z hangarów nie mam pojęcia jaki jest,ale najwidoczniej mega niski,więc też proszę o boost. Dziękuje i pozdrawiam KeniuQ - stały bywalec s1.hw69.pl
Dla tych co myślą że ludzią się te kity podobają można dodać ankietę i się przekonacie co tak naprawdę chcą ludzie z s1!!!
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.