- 0
s1 Skrzynki na kod
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
FLOKI
Witam, jestem graczem serwera s1 i nie raz spotkałem się z problemem w którym to moi koledzy w bazie podbierali mi czerwoną kurtkę wtedy kiedy ja szedłem na rzeź o kilofach czy broniach nie wspomnę bo giną notorycznie!! Powiedzmy temu dość i usprawnijmy grę o "zamki" które działałyby na zasadzie 4 cyfrowego kodu zakładanego na schowek każdy gracz ustawiałby go indywidualnie, a żeby nie zaburzyć rozgrywki nasz potencjalny przeciwnik który zrajduję nam bazę po dotarciu do totemu może ją zniszczyć kluczem do maszyn. Jest to całkiem fajna opcja i liczę że gracze ją poprą
Zwłaszcza że od teraz we własnym schowku możne budować sytuacyjne sety i nie martwić się że coś zginie. Wiem że to nie łatwe bawić się pluginami ale wierzę że ludzie z nie odpowiedzialni staną na wysokości zadania i zrobią tak pożądaną rzecz. POZDRAWIAM FLOKI THE VIKING
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.