- 0
s1 Restart serwera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Jarek
Chciałbym zapytać czy jest możliwość zrobienia restartu serwera nie tylko o 5 rano ale w inną godzinę. Dokładnie chodzi mi o to że nie raz miałem coś takiego że ściany znikały mi podczas gdy budowałem i gdy musiałem je usunąć to później teoretycznie były bo na czerwono pokazywało i nie można było budować a praktycznie nie. Wiadomo gdy tam przy budowaniu byle czego jakoś da sie przeżyć ale w połowie budowy bazy głównej w pierwszy albo drugi dzień wipe to już jest wielki problem a taki restart to wystarczy wbić jeszcze raz na serwer a w wielu przypadkach może uratować komuś dorobek na początku wipa. Nie wiem czy miało by to jakiś wpływ na lagi na serwie ale tego tematu nie poruszam b o się nie znam. Dzięki z góry za odpowiedź
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.