Skocz do zawartości
  • 0

Restart serwera

Jarek

Pytanie

Chciałbym zapytać czy jest możliwość zrobienia restartu serwera nie tylko o 5 rano ale w inną godzinę. Dokładnie chodzi mi o to że nie raz miałem coś takiego że ściany znikały mi podczas gdy budowałem i gdy musiałem je usunąć to później teoretycznie były bo na czerwono pokazywało i nie można było budować a praktycznie nie. Wiadomo gdy tam przy budowaniu byle czego jakoś da sie przeżyć ale w połowie budowy bazy głównej w pierwszy albo drugi dzień wipe to już jest wielki problem a taki restart to wystarczy wbić jeszcze raz na serwer a w wielu przypadkach może uratować komuś dorobek na początku wipa.  Nie wiem czy miało by to jakiś wpływ na lagi na serwie ale tego tematu nie poruszam b o się nie znam. Dzięki z góry za odpowiedź :)

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Kierownik Hurtworld

Ja ostatnimi czasy też pogrywałam na s1 i przyznam szczerze, jestem tu ponad 2 lata a takich lagów nie widziałam... Jeżeli dałoby rade wprowadzić popołudniowy restart to niestety wraz z komunikatami co najmniej 1h wcześniej. By nie buczeli że "rajdujo"  i im c4 przepadło,,,

• Właściciel
36 minut temu, matheo0192 napisał:

Wsumie wporawdzenie tego by mogło pomoc jeszcze lepiej a nic by nie zaskoczylo chyba ?Chyba ze to jakis problem wprowadzic to ?

Trochę jest,  a poprawa może i tak odczuwalna na max godzinę. Zresztą nie o to zapytałem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...