Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Nomi

Nomi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Nomi
UniqueID: 33169/fAhdUXpqeIzZYRn618GHzblit3w=
Pierwsza Wizyta: 2016 lecz miałem format i straciłem tożsamość
Data urodzenia: 17-04-2004 
Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 8-10 
Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 7-10 
Kariera na TS3: Niestety nie miałem okazji pełnić takich funkcji 
Dlaczego ten TS?: Ponieważ chciałbym pomóc w jego rozwoju oraz jestem nowym moderatorem na tej serwerowni 
Rozmiar buta: 41
Kilka słów o sobie: Mam na imię Dawid. Mam 16 lat mieszkam w warszawie. Uczęszczam do 1 klasy szkoły branżowej w zawodzie mechanik samochodowy. Jestem spokojną osobą trudno mnie wyprowadzić z równowagi chciałbym pomóc się w zajęciu ts'em. Interesuje się motoryzacja i grami komputerowymi.
Czas na TS: W tygodniu od 9h do góry a weekend 13h do góry 
Co zmieniłbyś na Serwerze: Więcej slotów a poza tym serwer jest super 
Co chciałbyś robić: Chciałbym zajmować się eventami oraz urozmaicać i rozwijać ts3

Zapoznałem się z regulaminem tego działu i regulaminem Serwera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...