Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte][PROPOZYCJA]Kilka zmian do rolla

LightKasaro

Pytanie

Witam!

Przychodzę z propozycją zwiększenia ilości przedmiotów z rolla. Nie mam na myśli deto, lecz chociażby kolorki i kamień. Roll jest co 30 minut, a 25 kamienia/kolorków to mało na x15 i uważam, że z rolla powinno lecieć więcej tego typu przedmiotów. Kamień po przykładowo stack, kolorki nieprzepalone po 100, przepalone po 50 (są to tylko przykładowe liczby, niekoniecznie takie są minimum/maksimum). 

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłem na serwer, więc odświeżam temat. Moje propozycje:

-4 detonatory (lmimo, że w marcu nie poruszałem tego tematu to można spróbować, jak nie odpowiada to zignorować ten punkt, lecz tu gracze niech zadecydują)

-jak 4 detonatory to 2 c4

-materiały budowlane i surowce typu glina, wapień po 150

-metale po 100

-bursztyn (jeżeli nie ma to dodać według mnie) po 50

Dodatkowo dodać:

-silniki, skrzynie biegów i koła do pojazdów

-czerwone kurtki i plecaki z bora (z małą szansą, ale można dodać)

-wszystkie narzędzia (od żelaznych do niebieskiego kilofa i złotej siekiery).

Proponowałbym zwiększyć szansę na przedmioty użyteczne, bo na przykład dzisiaj najlepszym dropem moim był piec hutniczy...

Są to tylko moje propozycje i takie na szybko, jeśli można to prosiłbym o dokładne informacje jakie przedmioty są w puli, w jakich ilościach i jaka jest szansa - jeżeli jest taka mozliwość @!Dark!

23 godziny temu, gornowicz napisał:

Moim zdaniem 4 deto i 2 c4 to aż za dużo więc proponowałbym 2 deto i 1c4

Sam powiedziałem, że to tak na uboczu, bo z meteoru łatwo zdobyć większą ilość i chciałbym wyrównać korzyść dla graczy, którym meteoru nie udaje się przejąć. Skoro twoja opinia jest taka, a nie inna - ok! 

Mam nadzieję, że !Dark! udostępni informacje co do obecnych wartości i wtedy podam swój pełny pomysł, a nie urywkowy i miejmy nadzieję, że roll będzie porządny, a nie 1:1 kopia x5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...