Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] ♋♥♥EyMiŚ♥♥♋

EymiAyame

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: EymiAyame
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas♥♥♥ EyMiŚ ♥♥♥
  • SteamID:  76561198362042958
  • Imię: Amanda
  • Mikrofon:  Tak
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu:  dobra
  • Znajomość gry:  dobra
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: różnie 3-6h dziennie..czasem może i więcej
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: oczywiście byłam tu helperka na serwerze s1,s6 i s9
  • Coś o sobie:  Hm... lubię rysować,śpiewać... uwielbiam przyrodę,słońce,plaże i oczywiście piec ciasta ciasteczka itp xD. W wolnym czasie gram sobie w gierki np. Hurtworld,Zula Europe i BusinessTour lub oglądam filmy (komedie,horrory ❤️ )
  • Dlaczego Ty:  Spędzam na grze dość dużo czasu. Byłam helperką więc regulamin znam i wiem co należy do obowiązków helpera. Może i kiedyś zbyt brałam sobie wiele do siebie ale to się zmieniło (tak myślę :P ). Poza tym myślę,że dam radę i pomogę w utrzymaniu serwera w porządku a zdaję sobie sprawę z tego,ze czasem jest to ciężkie. I kto wie może w jakiś sposób ożywimy atmosfere i serwerownie tak z czasem :) Pozdrawiam ;)
  • Kierownik Hurtworld

Ogólnie moje zdanie znasz. :) Ale jeżeli czujesz się gotowa na powrót (drzwi miałaś otwarte ;) ) to zapraszam. :) Myślę, że czasy Twojego "Helperowania" (mimo iż wiadomo jak było-różnie) były najlepszymi czasami tej serwerowni. Warto byłoby do tego wrócić.

+czas

+aktywność

+kontaktowa

+obiektywna

+nie byłaś stronnicza

TAK!

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] ♋♥♥EyMiŚ♥♥♋

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...