Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] DKJZ

!D.K.J.Z!

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: DKJZ123
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:♫ ツ DKJZ ツ_Hw69.pl 
  • SteamID76561198928390198
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz♫-Nutki
  • Imię: Adrian
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Oczywiście 
  • Znajomość regulaminu: Zapoznałem się
  • Znajomość gry: 98% mam około 5000h
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: około 6h dzienie
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak na innych serwerowniach steam
  • Coś o sobie: Interesuje się informatyką,Jestem Uczciwy 
  • Dlaczego Ty: Mam doświadczenie w sprawach serwerowych/mam dużo czasu na pełnienie tej funkcji
37 minut temu, DKZJ123 napisał:

przeniesiesz na odpowiedni ??

Nie mam do tego uprawnień. 

40 minut temu, DKZJ123 napisał:
  • Nick na forum: DKJZ123
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:♫ ツ DKJZ ツ_Hw69.pl 
  • SteamID76561198928390198
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz♫-Nutki
  • Imię: Adrian
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Oczywiście 
  • Znajomość regulaminu: Zapoznałem się
  • Znajomość gry: 98% mam około 5000kh
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: około 6h dzienie
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak na innych serwerowniach steam
  • Coś o sobie: Interesuje się informatyką,Jestem Uczciwy 
  • Dlaczego Ty: Mam doświadczenie w sprawach serwerowych/mam dużo czasu na pełnienie tej funkcji

5000kh? 5mln godzin? :D

11 minut temu, EymiAyame napisał:

haha jeszcze tego brakowało :D

nie nadajesz się na helpera ..uczciwy? z której strony??

podanie coś słabe to raz a dwa w momencie gdyby on został helperem serwer spada na dno.... za dużo osób się skarży na te nutki xD więc coś jest na rzeczy proste i logiczne

nawet nie ogarnąłeś,że to zły dział :D

Potwierdzam i również jestem na nie.

No każdy się skarży a nikt dowodów nie potrafi pokazać :D Byliśmy sprawdzani kilka razy przez moderatorów, którzy wszystko wykryją więc chyba nie wątpicie w ich zdolności ? No zapomniałem przecież oni uznają pliki podstawowe za cheaty.

Ciekawe, że każdy tu się wypowiada z love albo ich przydupasów bo zostali wypikani i nie potrafili się nawet obronić. Płaczcie tam dalej, że coś mamy to może znowu dołączę do swojej kolekcji ss'ów jak LOVE spina się na czacie.

5 minut temu, Maisteros napisał:

No każdy się skarży a nikt dowodów nie potrafi pokazać :D Byliśmy sprawdzani kilka razy przez moderatorów, którzy wszystko wykryją więc chyba nie wątpicie w ich zdolności ? No zapomniałem przecież oni uznają pliki podstawowe za cheaty.

Ciekawe, że każdy tu się wypowiada z love albo ich przydupasów bo zostali wypikani i nie potrafili się nawet obronić. Płaczcie tam dalej, że coś mamy to może znowu dołączę do swojej kolekcji ss'ów jak LOVE spina się na czacie.

Każdy, podkreślam każdy może wyrazić tutaj opinie o graczu, a aktualnie pokazujesz swoją kulture i poszanowanie do czyjejś opini. :)

Przy okazji jestem na nie, brak kultury.

Przyczepę Się do 2 ostatnich pkt. Słabo rozwinięte, popraw to. Co do bycia helperem. Czasami osoba nawet taka, która wyzywa potrafi się zmienić by zostać helperem. Jest to wtedy zmiana na + I chętnie się rozpatruje podanie osoby, która potrafi się zmienić I zaprzestać wyzywanek. Skoro jest taki odzew na brak kultury gracza, poczekamy aż moderator sprawdzi logi. W przypadku kiedy zostaną znalezione nieodpowiednie dla helpera logi proponuję byś wziął się za siebie w najbliższym czasie I zmienił zdecydowanie wypowiedzi, a wtedy po jakims czasie zapraszam do złożenia kolejnego podania. Na ten czas czekam na poprawienie 2 pkt.

jesteś śmieszny i tak zwyzywałam i co z tego,aż wielka szkoda że nie nagrałam waszych pięknych słów na voice. Taka osoba jak Ty kompletnie na helpera się nie nadaje i to nie jest tylko moje zdanie,że gdybyś Ty nim został to już byłby dramat. Nie potrafisz być uczciwy a takie osoby są hm szkoda słów. Drugi raz się podpuścić nie dam :) ale aż mi ulżyło pierwszy raz zwyzywałam kogoś i od razu lepiej :) więc w sumie nawet jest ok :)

Płaczesz bo panna Cie ścisła ale popatrz wpierw na siebie czy jesteś do końca i całkowicie szczery i w porządku :)

1 godzinę temu, EymiAyame napisał:

jesteś śmieszny i tak zwyzywałam i co z tego,aż wielka szkoda że nie nagrałam waszych pięknych słów na voice. Taka osoba jak Ty kompletnie na helpera się nie nadaje i to nie jest tylko moje zdanie,że gdybyś Ty nim został to już byłby dramat. Nie potrafisz być uczciwy a takie osoby są hm szkoda słów. Drugi raz się podpuścić nie dam :) ale aż mi ulżyło pierwszy raz zwyzywałam kogoś i od razu lepiej :) więc w sumie nawet jest ok :)

Płaczesz bo panna Cie ścisła ale popatrz wpierw na siebie czy jesteś do końca i całkowicie szczery i w porządku :)

Płaczę ? heh raczej z całą ekipą śmiejemy się z waszych wypocin na czacie. Ale no cóż wy wiecie najlepiej jak jest. Tyle ode mnie bo nie chcę robić jakieś wielkiej dyskusji z której i tak nic nie wyniknie więc pozdrawiam :)

• Kierownik Hurtworld

Ja zawsze działam destrukcyjnie. Zgadzam się z Nadią, odczekaj, popraw zachowanie i a nóż widelec zasilisz szeregi Administracji. To że były bany - niesłuszne - nie jest Twoją winą.

A niektórzy z Was chyba działy pomylili, to nie kącik zwierzeń i wylewanie żali tylko podanie ne Helpera.

Miałam przyjemność rozmowy z Wami po banie dla osoby w/w żadnych nieprawidłowości - nie stwierdza się. Podanie odrzucam, ale podkreślam: czasowo.

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] DKJZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...