Skocz do zawartości
  • -3

[Odrzucone]Blokada rajdów w nocy

Loczek

Czy ustawić godziny anty-raidu 24-07  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Anty-Rajdy 24-07

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Kierownik Hurtworld

Dla mnie odpada. Jesteście ekipą która zawsze rajdowała nocą. I jakoś nie przeszkadzało Wam  eliminowanie ekip. Poza tym chodzi Wam o to że powiedzmy śpicie bo wstajecie rano. Ja w takim razie chcę aby nie było rajdów od 6-14 bo moi chłopcy pracują i uczą się. (też w weekendy) więc jak ich nie ma w tych godzinach to też jest rajd na on.

• Kierownik Hurtworld
4 godziny temu, Deranker1 napisał:

Fajne ale lepsze by było od 1:00-8:00 i tylko w dni szkolne (dni robocze) pn.-pt. a w weekend, święta lub wakacje nie.

Ja pracuje w wakacje więc kładę się ok 22 i do 14:15 jakby nie było rajdów byłoby właściwie.

Uważam, że temat można zamknąć. Nie przejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...