Skocz do zawartości

Filipino

Pener
    205
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

11

Ostatnia wygrana Filipino w dniu 19 Listopada 2020

Użytkownicy przyznają Filipino punkty reputacji!

Hurtworld

• Nick w grze
    ^Filipino♥♥♥ モムらソ
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    6kh+

Ostatnie wizyty

15916 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Filipino

Explorer

Explorer (4/14)

88

Reputacja

1

Odpowiedzi społeczności

1. 688 graczy w grze, a wy dalej myślicie o pełnych serwerach na serwerowni związanej z HW. Bądźcie realistami, cokolwiek zrobicie to i tak nic nie pomoże.
  2. To chyba nie macie zgrania w ekipie w takim razie, jak twierdzisz, że się nie da.
  3. p[qan/;[petrklium kilka prob i bedzie dobrze
  4. Filipino

Pokaż swój PULPIT!

Tylko by grać na hw69 na espie musisz mieć obejście działające a takie obejście ma małą ilość graczy. Zresztą ja preferuję chinola. Czystosc najwazniejsza
  5. Zgodzę się z tym grając na steamowych nie odczuwam potrzeby warpów. Z tymi rollami mogło by być wszędzie, by gracze nie grali tylko na 1 serwerze tylko na każdym.
  6. Ale warpy są od niedaena(dzień dziecka), i nikt nie płakał o to że ich nie ma, wystarczy mieć teraz homa na każdym biomie tylko na przeciwnych hangarach i masz meteor już.... A tak musisz jeździć autem wszędzie pojezdzic po całym biomie by znaleźć meteor, a nie jak teraz co /home zm i masz
  7. Widze, że sie rozumiemy xD. Dark możesz spróbować raz usunąć warpy a dodać jakis roll za nick i za bycie w grupie, i przy okazji zobaczysz czy wypala nowe miejsca
  8. wiem, bo byly wprowadzone na dzien dziecka, dlatego też wspomniałem o warpach, które mogą być usunięte. A co z tymi miejscami meteorytu oraz o moich propozycjach na temat s5 przejdzie cokolwiek?
  9. Tylko o ile dobrze wiem to warpy są od 8miesiecy dla każdego, wcześniej miał je tylko VIP i wyżej i każdy żył nie pisząc nic o warpach. Możecie spróbować na jakims wyższym dropie i nie zapominaj że macie S4 podajrze z X5 tylko deto x2.
  10. Ja i tak bym wolał usunąć warpy bo zbyt bardzo pomagają zwłaszcza na X3 x5, a jak nie usunąć to zwiekszyc ich czas ,, regeneracji". Gdyby warpow by nie było było by częste pvp car i nie było by że ktoś go nie widział bo wystarczyło by jechać za kimś przejść auto i masz i meteor i auto
  11. Na większości serwerów o ile się nie mylę jest 10minut do ostygnięcia. Mapa na v1 jest mniejsza niż na v2, więc jezeli ktoś nie może znaleźć to porostu nie wyszedł na środek biomu albo nie patrzał na niebo gdzie leci
  12. Przydałoby się kilka nowych lokacji meteorytu
  13. Tylko czy to nie pomoze osoba ktore sie buguja. Wiec moze lepiej z 10 na max7 bo jednak o polowe mniej to moze tylko pomoc tym co lamia regulamin. W dodatku, mozna bylo by dodac Plugin anty-bugowanie autem( wiecej nie napisze bo moze ktos nie wie jak a bym tylko wytlumaczyl). Jednak nie wiem jakby mial wygladac takowy Plugin. Oraz stworzyl grupke testerow ktora by testowala/mowila co poprawic i dopiero wprowadzic Plugin w zycie.(odbywalo by sie to na serwer testowala, ktory moglby powstac gdyby weszlo to w zycie)
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...