Skocz do zawartości

Blokada teleportacji podczas rajdu

Propozycja zmian Teleportacji  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Blokada TP przez kilka minut po wybuchu C4 (podczas rajdów na pewnym obszarze uniemożliwiająca wytepanie z bazy)

• Najlepiej całkowicie usunąć TP
      8
    • Zostawić TP tak jak są bez blokad
      19
    • Blokada TP podczas rajdu
      53
    • Blokada przy rajdach jak i dodatkowa mniejsza blokada podczas innych wybuchów jak np rzucenie w kogoś dynamitem (krótsza i na mniejszym obszarze)
      14
  2. 2. Jeden Warp dla wszystkich

• Jestem za dodaniem
      40
    • Można dodać nawet więcej niż jeden
      34
    • Niepotrzebne to
      18
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Co myślicie o dodaniu takiej modyfikacji, która wprowadzałaby blokadę Teleportacji (TP, Home, Warp) na pewnym obszarze dookoła miejsca gdzie wybuchła C4 (podczas rajdów na pewnym obszarze uniemożliwiająca wytepanie z bazy)? Jak duży musiałby być to obszar i jak długo powinna trwać blokada TP?

Druga sprawa tyczy się dodania np. jednego warpa dla wszystkich i czy to dobry pomysł?

Zapraszam do wypowiadania się jak i głosowania w ankiecie wyżej.

• Właściciel
5 minut temu, EymiAyame napisał:

Ja uważam,że to dobry pomysł aby podczas rajdów nie było tp na danym obszarze. Ale także by osoby przebywające w rajdowanej bazy miały również blokade tp .. to było by dobre ponieważ nikt nie wytepywałby z itemami i gra by się rozkręciła :) 

No to właśnie chodzi w szczególności o te osoby w bazie, aby nie wytepały. Chociaż blokada będzie jednocześnie też problemem dla osób rajdujących.

I tutaj dodatkowe pytanie czy osoby, które próbują się dostać na obszar gdzie był wybuch C4 też powinny być blokowane?

• Like 1
  • Właściciel
22 godziny temu, blackearl napisał:

A pomyśleliście o tym, że niektórzy robią bazy typowo na home i mają obok poustawiane odrodzeniówki na osobnym totemie. Jak dla mnie lepiej zrobić by blokada tp obejmowała kubiki na których stoi baza i tyle, więcej nie cudujmy. :P

Tylko jak proponujesz odróżnić kubiki na których stoi baza, czy ogólnie bazę od odrodzeniówek? Aktualnie blokada działa w promieniu 2 kubików od miejsca wybuchu. Można to ewentualnie regulować zależnie od serwera/dropu.

On 25.10.2017 at 11:16 AM, !Dark! said:

Tylko jak proponujesz odróżnić kubiki na których stoi baza, czy ogólnie bazę od odrodzeniówek? Aktualnie blokada działa w promieniu 2 kubików od miejsca wybuchu. Można to ewentualnie regulować zależnie od serwera/dropu.

Pewna uwaga, bodajże w piątek podczas rajdu na jesieni, niedaleko pustyni na s6 mogłem się tepnąć dopiero po odejściu na odległość około 6/7 kubików, nie wiem czym to było spowodowane, ale nie tylko ja miałem ten problem, to samo miał kolega, który był razem ze mną, pobiegliśmy w różnych kierunkach i przy okazji udało nam się zwiedzić pół pustyni.

• Właściciel
10 minut temu, Vatusik napisał:

Pewna uwaga, bodajże w piątek podczas rajdu na jesieni, niedaleko pustyni na s6 mogłem się tepnąć dopiero po odejściu na odległość około 6/7 kubików, nie wiem czym to było spowodowane, ale nie tylko ja miałem ten problem, to samo miał kolega, który był razem ze mną, pobiegliśmy w różnych kierunkach i przy okazji udało nam się zwiedzić pół pustyni.

Duża ilość wybuchów w jednym zwiększa ten promień, jednak chyba nie powinien być aż tak duży. Ile tam C4 mniej więcej poleciało?

Potestuję jeszcze jutro po wipe i dam Ci znać gdyby coś było nie tak. Tak przy okazji, chciałbym jeszcze zapytać, bo w innym dziale ktoś zaczął dyskusję na temat większych statków, bodajże na serwerze s11, nie chciałbym zaczynać nowego tematu, tylko ze zmianą na s6, więc napiszę to tutaj. Może jakaś ankieta na temat wprowadzenia właśnie na s6 większych stacków? Nie ukrywam, że stacki po 255 są mało praktyczne na tak dużym mnożniku, myślę, że sporo osób podpisałoby się pod tym pomysłem, zdecydowanie ułatwiłoby to grę osobom, które nie posiadają vipa i muszą długo czekać na home, aby pójść po materiały. Przepraszam za odbiegnięcie od tematu blokady tepania, ale skoro na forum zaczęła się już taka dyskusja to chciałbym poznać zarówno Twoje zdanie na ten temat, jak i innych, dlatego proponuję ankietę. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...