- -2
legacy (v1) AntyBH i takie tam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Matwoj24
Witam serdecznie wróciłem po przerwie i widzę że serwer idzie w bardzo dobrą stronę zadowalająca ilość graczy ,administracja która nie truje dupy i oczywiście brak cheaterów.
To bez dwóch zdań jest waszym największym wyczynem.
Tylko teraz skoro macie dobrego antycheata czemu plugin na autobh nadal działa ? Ja naprawdę rozumiem że Prezes/administracja nie są tryhardami i nie rozumieją jak ważny w tej grze jest BH
Dlatego ja naczelny tryhard piszę oraz mówię że bez bh nie da sie grać, widzę forum i słyszę co ludzie gadają i po prostu nie rozumiem dlaczego ten plugin jeszcze istnieje tak samo nie rozumiem czemu istnieje w itemshopie cos takiego jak usuwanie niesławki
lub 100 strzał za 100 monet XD no kurwa ja jestem tego zdania że jak mają być takie rzeczy to dodaj tam nawet c4 za 20zł bo co to zmieni? NIC bo wystarczy że ktos na kilku kontach kupi sobie evipy i svipy i tez bedzie mial c4 tyle ze w wiekszych ilosciach
POZDRAWIAM
EDIT: Tak samo ammo do bolta powinno być z powrotem odblokowane bo zostało ono znerfione przez aima.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.