Skocz do zawartości

UpDate HurtWorld 06.02.2017

PJv

Rekomendowane odpowiedzi

1.Update jak i wipe odbędzie się w piątek 17 lutego

2.Dodane będą itemy V2 między innymi celowniki :

IronsightsWitnessMetal_0000_Layer-9.thumb.jpg.6205d68da7a7668432407495989dc188.jpg

IronsightsWitnessMetal_0001_Layer-8.thumb.jpg.199d1a9f021c1d835674becbea9f4f61.jpg

IronsightsWitnessMetal_0002_Layer-7.thumb.jpg.a6f4e9346b04298a22394003143b6722.jpg

IronsightsWitnessMetal_0003_Layer-6.thumb.jpg.84a16ebe84f1cc47a4acdd4fad8636ae.jpg

IronsightsWitnessMetal_0004_Layer-5.thumb.jpg.b89137bdd1625f79367e556cb9eabb5a.jpg

IronsightsWitnessMetal_0005_Layer-4.thumb.jpg.9f42813e19b17d238f64602789d63db1.jpg

3.Dodany będzie system psucia się przedmiotów :

item.thumb.png.15bd4a86ecc7dad886950ec8b837b4ae.png

4.Dodany będzie poziom trudności na serwerach społeczności :

Hog-1024x394.thumb.png.1b8a5f5da860a826a4fc182c43a04ec9.png

5.Dodane będą nowe ubrania jak i style fryzur :

HappyLads.thumb.png.dc2df8247254c9ed1d01561ec8a1ca51.png+

6.Nowy sposób na zwalczanie buggerów którzy próbują budować się w skałach lub rajdować przez skały

+ coś odemnie, będzie można robic swoje skiny do ubrań.

16 godzin temu, !Dark! napisał:

Można było się trochę bardziej rozpisać. :P Ten update wprowadzi już upragniony ItemV2?

Ogólnie będa mini update a w każdym update będzie dodawana nowa broń, ogółem będzie nowy silnik gry więc te starsze komputery będa mogły sobie pograć w 30klatkach myślę

• Właściciel
3 minuty temu, Zentixx napisał:

Ogólnie będa mini update a w każdym update będzie dodawana nowa broń, ogółem będzie nowy silnik gry więc te starsze komputery będa mogły sobie pograć w 30klatkach myślę

Możesz podać jakieś źródło gdzie jest mowa o zmianie silnika gry? Jakoś nie daję temu wiary.

c

20 minut temu, !Dark! napisał:

Możesz podać jakieś źródło gdzie jest mowa o zmianie silnika gry? Jakoś nie daję temu wiary.

ogólnie to widac gdy włączasz item v2,że są nowe lepsze ustawienia pod staresze komputery a tak to na oficjalnej stronie hurtworlda;]//

generalnie pozatym pisałem ostatnio do developerów gry i odpisali po 3 dniach , i mogę wysłać screany na priv jak to będzie,

+ do tego nie bedzie przestępcy i nieslawki ale to po marcu, będzie 25% nawet gdy nie masz nieslawki, że ci może wypaść jakikolwiek item,

• Właściciel

@Zentixx Jak możesz to podeślij jednak jestem za tym aby jak najwięcej opisywać dla wszystkich. Z tym wypadaniem itemów to w sumie dobre, ale paska niesławki nie bezie widać czy jej po prostu nie będzie?

@Ambasador Chodziło mi o cytat ze strony gdzie dokładniej o tym mowa, albo którym artykule, a nie podajesz link do całej strony XD? A nie cytat mojej wiadomości xD

5 minut temu, !Dark! napisał:

@Zentixx Jak możesz to podeślij jednak jestem za tym aby jak najwięcej opisywać dla wszystkich. Z tym wypadaniem itemów to w sumie dobre, ale paska niesławki nie bezie widać czy jej po prostu nie będzie?

@Ambasador Chodziło mi o cytat ze strony gdzie dokładniej o tym mowa, albo którym artykule, a nie podajesz link do całej strony XD?

Nie będzie w ogóle nieslawki ani przestępcy

• !Dark! zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...