Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Zmiana daty i czasu trwania WIPE na s6 (x1000)

CaRRy

Zmian daty i długości trwania WIPE na s6 (x1000)  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy WIPE na x1000? (można zagłosować na kilka)

• Poniedziałek 16:00
      0
    • Wtorek 16:00 (bez zmian)
      9
    • Środa 16:00
      0
    • Czwartek 16:00
      0
    • Piątek 16:00
      13
    • Sobota 10:00
      3
    • Niedziela 10:00
      0
  2. 2. Ile czasu powinien trwać WIPE na s6 (x1000)

• około 3 dni (dwa razy w tygodniu)
      6
    • 7 dni
      16
    • 14 dni
      2

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
  • Właściciel
1 minutę temu, Cezary. napisał:

Raczej nie. Ja myślę, że piątek byłby lepszym dniem, bo ludzie po pracy, czy szkole mogli by sobie wejsc i się pobawić np. o 18 czy 19. Co do 2 wipe to calkiem ok pomysl

Wejść się pobawić na tak dużym dropie to i tak zawsze możesz bez większej różnicy, a w tym czasie miewa WIPE dużo innych serwerów.

Dodana została ankieta do tematu.

• 0
  • Właściciel

Zerknąłem na szybko w statystyki aktualnego WIPE. Na serwerze s6 od soboty (czyli w ciągu tego WIPE) zalogowało się na serwer 180 unikalnych SteamID. Także głosów w ankiecie też można by się spodziewać więcej jeśli ma się coś zmienić.. 8 osób za którymś pomysłem to trochę mało, aby przeprowadzać modyfikację dla wszystkich przyzwyczajonych do tego co jest.

• Like 1
  • 0
23 minuty temu, Pympol93 napisał:

W piatek jest wipe na s1 gdzie gra wiele graczy i kolidujace wipy na dwoch serwerach najbardziej grywalnych nie wchodzi w gre

Dla mnie na s1 i s8 są serwerami najbardziej grywalnymi a poza tym jeśli ktoś bedzie chciał zagrać na s1 to zagra na s1 a kto bedzie chciał zagrac na s6 to zagra na s6 

• Like 2
  • Bardzo słabe 1
  • 0
17 godzin temu, Gjanko23 napisał:

w tym 2 konta carrego to 179

https://steamcommunity.com/id/aftuafmrlstm

https://steamcommunity.com/id/2375487157623640153532

gggg.png

Wiem ze to do osobnego tematu ale nie chce mi sie tworzyc nowego tematu 

A co to ma do tematu? Mam tez podac steam id Toska mk z ktorego wbijal, bedzie 1;1, hipokryctwo ;)

Moze lepiej wypowiedz sie o tym do czego drąży temat, bo nie potrzebnie spamujesz. Jak Ci nie odpowiada zawartosc tego ss ktorego wstawiles to zrob sobie nowy temat i nie wtracaj czegos co nawet nie jest zwiazane z wipe.

@top 

Moze byc wipe jak zawsze ale nie mam nic przeciwko jesli ulegnie zmianie.

@Gjanko23 tosiek tak samo gral elo

Edytowane przez Cezary.
  • Like 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Bardzo słabe 1
  • 0
17 godzin temu, Cezary. napisał:

A co to ma do tematu? Mam tez podac steam id Toska mk z ktorego wbijal, bedzie 1;1, hipokryctwo ;)

Moze lepiej wypowiedz sie o tym do czego drąży temat, bo nie potrzebnie spamujesz. Jak Ci nie odpowiada zawartosc tego ss ktorego wstawiles to zrob sobie nowy temat i nie wtracaj czegos co nawet nie jest zwiazane z wipe.

@top 

Moze byc wipe jak zawsze ale nie mam nic przeciwko jesli ulegnie zmianie.

Jakbym podał twoje drugie konto na ktorym grałes majac to konto to bys mogl podac przykład toska a carry to inny przypadek jeden wipe dwa konta jedno z czerwonym nickiem drugie z białym elo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...