Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Wipe na s5

Matheo0192

Data WIPE na serwerze s5 (x3)  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy WIPE na s5? (Można głosować na kilka odpowiedzi)

• bez zmian w sierpniu
    • są lagi możliwe szybko
    • za dwa tygodnie (piątek 30 czerwca)
    • za tydzień (piątek 23 czerwca)
    • za 2 dni (wtorek 20 czerwca)

Pytanie

Proponuje zrobić  wipe na s5 ponieważ zmniejszyło by to lagi oraz zwiększyła by się ilość graczy na serwerze.Oraz proponuje zwiększyć drop z meteoru ponieważ czasami przy 50 osobach nawet deto nie wyleciało a żeby przejąc  meteor wystrzelałes 50 ammo a dostałes z meteoru 6 ammo gdy drop by byl większy wiele osob by chodziło na meteory i by bylo ciekawiej.Można by było zrobić ze niemożna się tepac oraz home ustawiać dzięki temu były by rajdy na online oraz ciekawiej by było.. 

Rekomendowane odpowiedzi

Truman...To,że twoja ekipa życzy sobie wipe'a to nie znaczy,że on nastąpi.Zostaliście ''wyrzuceni'' z serwera i płaczecie teraz? Jak tak wam zależy na tym serwerze to poczekajcie do wipe'a.Moim zdaniem wipe powinien być w sierpniu. PS. JONT'y,nie jesteście panami tego serwera,więc na zawołanie nic nie będzie. :) Nie pozdrawiam.

TWD nie zostało zrajdowane tylko przenieśliśmy się na inny serwer (grałem w tym okresie w tej ekipie-osobiście nie polecam).

• Właściciel

Na odpowiedź "bez zmian w sierpniu" zagłosowało 11 multikont, głosy zostały cofnięte. Ankieta jest tylko poglądowa nie będzie jedynym wektorem przyczyniającym się do daty WIPE. Myślę, że po 3 miesiącach bez WIPE w końcu trzeba go tam i tak zrobić z co najmniej dwóch ważnych powodów: coraz więcej osób zgłasza nam problemy z wejściem na ten serwer jak i sam fakt końca roku szkolnego i możliwość przybycia wielu nowych osób jak i rozgrywki 24/7.

Matheo zacznijmy od tego ,że w tym przypadku to Ty teraz nie wiesz o czym mówisz. Zacznijmy od tego że Moja ekipa nie zostawiła mnie z niczym tylko ja ją ogarnełam na swój sposób i rozwiązałam. Ode mnie odeszła jedna osoba z powodów prywatnych i tak sie stało,że postanowiłam ja odbudować. Ja z niczym?? sama rozebrałam tamta bazę i dałam do rozebrania innym ponieważ zrobiłam sobie nowa i mam teraz stabilna i ogarnięta ekipe. To,że Ty widzisz wszystko w swoich barwach i dodajesz sobie nie znajac szczegółów to juz nie moja sprawa. Ale było bardzo miło gdybyś przestał krytykować mnie i moj team ja Twoim sie nie interesowałam wiec odpuść sobie i przestań wygadywać głupoty. Pozdrawiam i mam nadzieje że już wiecej nie bedzie takiej rozmowy :** 

• Właściciel

WIPE na s5 odbędzie się w ten piątek (23 czerwca) w godzinach porannych.

Data wydaje się najlepszym terminem ze względu na rozpoczynający się okres wakacyjny, bardzo dawno nie czyszczony już serwer jak i ostatnią aktualizację Hurtworld, po której większość baz pozbawiona została drzwi bez futryn, których to nie można już w ten sposób stawiać.

jestem za Nie...ponieważ bez tepania i homa wiele osób zrezygnuje z gry bo komu by sie chciało biegać wszedzie cały czas.... tak samo wipe to kiepski pomysł ponieważ wiele osób gra i nie chciało by żeby tak o nagle zaczynać od nowa gdy dopiero co sie wybudowało i konkretnie. Ja jestem za tym,aby w momencie gdy bazy są zrajdowane i totemy zniszczone żeby ktoś poprostu usówał pozostałości to zmniejszyło by lagi jak i zapewne bugi  :) pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...