Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Usunięcie darmowych warpów

phhh

Pytanie

Witam 

Przychodzę z propozycją usunięcia darmowych warpow bo kiedyś tego nie było i nikt nie pisał o tym. Taką możliwość mieli tylko ci którzy mieli status VIP na danym serwerze. 

Zamast warpow mogłybyc rolle 

Teraz na serwarach sa

Roll fart 

I roll VIP 

A jakby dodać np

Roll infame a ten co 8h

Roll gracz  ten raz na 24 h

Roll hw69 ten mógłby być za nick 

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
54 minuty temu, marszol napisał:

VIP wszystkie warpy czy jak 

16 minut temu, marszol napisał:

Ja zapytałem nie wiem czy widzisz panie filipino 

W sumie pytania zakończone bywają znakiem zapytania. Napisane jest co by było zmienione. Czyli pozostałe rangi bez zmian, dotyczy to tylko domyślnej/bez rangi.

To ja jestem na tak +

Mi się podobać 

11 godzin temu, !Dark! napisał:

W sumie pytania zakończone bywają znakiem zapytania. Napisane jest co by było zmienione. Czyli pozostałe rangi bez zmian, dotyczy to tylko domyślnej/bez rangi.

No tak zadaje się znak zapytania ale jak widać jest napisane czy vip będzie miał warpy czy nie więc wychodzi to jako pytanie bez znaku zapytania 😜

Jak dla mnie tak jak jest z warpami jest ok bo minimalizuje to przewagę graczy z vipami  przynajmniej w aspekcie poruszania sie po mapie.... choć i tak mozna rozwinąć uslugę roll za hw69.pl w nicku o dodane wyżej wymienione  rolle. Zresztą mamy serwer s2 i jak ktoś chce poruszać się tylko pojazdami zapraszam tam bo nie można ograniczac reszty graczy bo ktoś jara się ze ma np auto w grze pozdrawiam TNL☺

4 godziny temu, truman233 napisał:

Jak dla mnie tak jak jest z warpami jest ok bo minimalizuje to przewagę graczy z vipami  przynajmniej w aspekcie poruszania sie po mapie.... choć i tak mozna rozwinąć uslugę roll za hw69.pl w nicku o dodane wyżej wymienione  rolle. Zresztą mamy serwer s2 i jak ktoś chce poruszać się tylko pojazdami zapraszam tam bo nie można ograniczac reszty graczy bo ktoś jara się ze ma np auto w grze pozdrawiam TNL☺

Pozdrawiasz TNL w sensie że niby co że jak to marnie napisałeś "jaramy się" że mamy auto? Bo nie rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...