Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3]hadess

Mad.

Rekomendowane odpowiedzi

• Prezes

Nick: hadess

UniqueID: tzNlavLCjEPKPvBAHehNQPQEJY8=

Pierwsza Wizyta: Wcześniej coś koło wakacji 2017 chyba, aktualnie 2019-01-14.

Data urodzenia: 2000-07-18

Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 8

Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 9

Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) Pełniłem funkcje Admina TS3 u was, prowadziłem 2 razy własny publiczny Serwer TS. IP: Ts-Tijara.pl | Ts-hf.pl

Dlaczego ten TS?: Oczywiście jest to serwerownia na której posiadam ,, Helpera ,, co jednoznacznie mówi że na tsie spędzam dużo czasu.

Rozmiar buta: 42

Kilka słów o sobie: Witam, na imię mam Jacek, pseudonim hadess. Chodzę do pracy, w wolne dni siedzę i w sumie ciągle gram, spokojny 18 latek szukający wrażeń w internecie. ^.-

Czas na TS: Wolne dni : do ponad 10h dziennie. Dni w które pracuje : od 4 do 6h.

Co zmieniłbyś na Serwerze: Aktualnie wszystko wygląda super, jedyne co bym zmienił to może troszkę sam Design (Grafikę).

Co chciałbyś robić: Oczywiście jako Starszy Admin, pracowałbym nad tym aby Team Speak  rozwijał się w każdy możliwy sposób, np poprzez reklamę. Również jedną z ważniejszych rzeczy jest dawać przykład nowym Adminom, gdzie to było by moim priorytetem.

"Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...