Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Propozycja wcześniejszego wipe

VeriXgo

Wcześniejszy wipe s8  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wcześniejszy wipe s8

• wipe niedziela 16:00
      11
    • wipe poniedziałek 16:00
      2
    • wipe wtorek 31 16:00
      8

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

dla bez sensu robić wipe tak wcześnie dlatego że nadal  grają osoby inni nowi wchodzą na serwer budują sie ja uzyłem kita buduje się i co mam teraz wszystko stracić ? jest duzo baz do pikania tylko trzeba poszukać wcześnie była podobna sytuacja ekipa została piknięta i chciała juz wipe ja jestem na Nie żeby odbył się jutro  

Mogę się założyć że jutro będzie na servie 6 osób ;) teraz gra 13 w tym my 3 a jest godzina 20 :30 XD

3 godziny temu, MateoGaming napisał:

dla bez sensu robić wipe tak wcześnie dlatego że nadal  grają osoby inni nowi wchodzą na serwer budują sie ja uzyłem kita buduje się i co mam teraz wszystko stracić ? jest duzo baz do pikania tylko trzeba poszukać wcześnie była podobna sytuacja ekipa została piknięta i chciała juz wipe ja jestem na Nie żeby odbył się jutro  

Nas nie pikneli nwm czy zauważyłeś ale na serverze jest już 13 osób jak myślisz ilu będzie jutro?

25 minut temu, VeriXgo napisał:

na serverze jest już 13 osób jak myślisz ilu będzie jutro?

zauważ że na serwerze kilka miesięcy temu było max tylko 20 osób przez całego wipe i nikt nic nie prosił o szybszego wipe i było okej teraz od września na s8 wchodzi coraz więcej osób zobacz sobie na stronie ile jest osób z 3 dni nie patrz na liczbe graczy w grze tylko na stronie 

3 minuty temu, MateoGaming napisał:

zauważ że na serwerze kilka miesięcy temu było max tylko 20 osób przez całego wipe i nikt nic nie prosił o szybszego wipe i było okej teraz od września na s8 wchodzi coraz więcej osób zobacz sobie na stronie ile jest osób z 3 dni nie patrz na liczbe graczy w grze tylko na stronie 

Tak tylko w tygodniu o 23- 1 w nocy było po 40 50  a dzis chyba max to jakies 25  pplus next wipe tez bedzie słaby bo sylwek jest we wtorek ^^

4 minuty temu, MateoGaming napisał:

Ale co da ci jakaś tam liczba garczy z 3 dni na stronie skoro w grze jest 10 ? 😮 w dodatku grają tylko ci co nie dawno zaczeli od nowa, tych od poczatku wipe juz nie ma.

po część graczy poszła na s1  rozumiem że Sylwester i że napewno nikomu nie będzie się chciało budować itp w dniu wipe ale nie oznacza to że ma być wipe tak wcześnie czyli jutro ja użyłem swoich kitow z vipa i co mam teraz wszystko stracić ?, ja bym był za tym żeby odbył się w Wtorek godz 10 lub najwcześniej Pon 10:00

2 minuty temu, VeriXgo napisał:

tych od poczatku wipe juz nie ma.

oj uwierz że są gracze po mimo że zostali zrajdowani jak ja to ja od początku jestem wipe 

8 minut temu, MateoGaming napisał:

po część graczy poszła na s1  rozumiem że Sylwester i że napewno nikomu nie będzie się chciało budować itp w dniu wipe ale nie oznacza to że ma być wipe tak wcześnie czyli jutro ja użyłem swoich kitow z vipa i co mam teraz wszystko stracić ?, ja bym był za tym żeby odbył się w Wtorek godz 10 lub najwcześniej Pon 10:00

oj uwierz że są gracze po mimo że zostali zrajdowani jak ja to ja od początku jestem wipe 

Zużyłeś kity z vipa powiedz po co Ci vip na x15 ? przecież teraz te itemy z vipa to ci mogę dać za free tylko napisz xD

8 minut temu, MateoGaming napisał:

jak poco ten serwer jest idealny nie za łatwy nie za trudny vip sie przydaje na sam początek wipe bo masz wiele przywilejów przez wipa warpy kit itp a nic nie opłaca mi się pikać tomasz jak chcecie tego wipe jutro :/ 

To idz i graj solo dosłownie solo xD :') wątpie że kogokolwiek tam zauważysz ale ok

41 minut temu, AggYes napisał:

Aktualnie jest 10 osób, nie ma sensu grać z tak małą ilością osób, jak wipe będzie jutro to na pewno wejdą jeszcze osoby z S1, które zostaną dziś wypikane i znowu będzie przez 3dni 40-60 osób.

Polac mu najlepszego bimberku jaki jest prawde gada  zostały 4 bazy na które nikt nie ma c4 nie mowiac o deto którego ogólnie jest mało nie wiem czy ktos w 2 dni cos tu ugra strata czasu gracze uciekna a tak znowu bedzie zakapior 40-60 osób

5 minut temu, Macuk napisał:

Grałem tam z kolegą 2 dni i jest co pikać jeszcze na tym serwerze, a naszą bazę oddaliśmy jakiemuś graczowi co zaczynał grę. Więc moim zdaniem nie potrzebny wcześniejszy wipe.

To pikaj jointy jaskinie   na 100 cek ciekawe czy do wtorku nazbierasz deto  a sorry nazbierasz bo na servie dzis bedzie 5 osób :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...