Skocz do zawartości

Piotrek1408

Użytkownik
    14
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

3

Ostatnia wygrana Piotrek1408 w dniu 16 Marca 2021

Użytkownicy przyznają Piotrek1408 punkty reputacji!

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Piotrek1408

Newbie

Newbie (1/14)

• Reacting Well Unikat
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Unikat

Najnowsze odznaki

24

Reputacja

1. Wiesz, nie wiem czy zauważyłeś ale od Długiego czasu jest ,,NIE!!" Także bez sensu o coś prosić administracje. Dark by musiał komuś zlecić żeby to zrobił. A czym to się wiąże? Wydatek💲. Także od wszystkiego się Broni.
  2. Bardzo dobrze Powiedziane. Najlepsze jest to ,,ANTY BH" Ale co taka Pseudo Administracja może wiedzieć? No nic bo nikt nie gra w to a administracji i jest tak (Zróbmy im anty BH żeby nie płakali), jeszcze ta pewność ich. Czasami mnie to zastanawia czy oni mają jakieś doświadczenie jako gracz? ( W sensie chodzi mi jak to anty BH wkurza a jak są lagi to już nie wspomnę) W sumie jaki Administrator może wywyższanie się. Ta pewność siebie doprowadziła do tego, że od 3 tyg nie widać graczy na serwerach. Ponieważ już tak zje** ten Launcher się nie da . Bardziej już chyba się nie da! Następna rzecz Która jest moim zdaniem bardzo irytująca. Gracze proszą o np wpie co 14 dni na s5. To Taki @Dark1 Pisze zróbcie ankietę. Okey ankieta zrobiona głosowanie było. Większość była za wpie na s5 co 14 Dni. Co na to Dark? Zgadnijcie! (Nie musze sie wypowiadać na ten temat) Noto ja sie ku**a pytam Dla kogo tego serwery są? Dla graczy czy dla Administracji/Helperów? Tak jak z tym Anty BH ta sama sytuacja. Jeszcze nie wspomnę o Dropie skrzynek bo to jest temat prawdopodobnie od 2017.. Pozdrawiam wszystkich! Nawet tych co będą moją wypowiedz krytykować! 😘 Oraz tych co pamiętają 2 połowę 2016 wtedy sie działo. A teraz? (Bez komentarza)
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...