Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte][Propozycja] Dodanie serwera x1

Kiecol

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Filipino napisał:

No właśnie sprawdziłem już dawno xD?. Resp skrzynek ustawisz w configu lootu 

Więc do edukować to musisz się ty

W czym ustawiasz hahahahhahahahahahhahah, mordo ty wiesz co piszesz xddd PRZEPRASZAM ALE ZNISZCZYŁEŚ MNIE TERAZ.

Jak już resp skrzynek wraków, mobów jest plugin, który nosi nazwę "Spawn Config". drop jest zależny od ilości graczy, ale możesz to pominąć dając plugin "Spawn Config".

Jaki masz na myśli  plugin config lotu xD

Więc  proszę sprawdź dokładniej a potem pisz co jest od czego, bo w tym wypadku się ośmieszasz pisząc jeszcze Cytuje "No właśnie sprawdziłem już dawno xD?" 

W sumie to się już nie, kłócę masz rację, obstawiam, że byś miał topowy server w twoim wykonaniu, przyjdę jeszcze tu i się trochę pośmieje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...