Skocz do zawartości

Milsty

Użytkownik
    11
  • Ostatnia wizyta

Treść opublikowana przez Milsty

1. Hmm, na serverze x5, tak było by najlepiej. Steam id: 76561198281922133 Dzięki
  2. Za chwileczkę powrzucam do opisu, stream będą i to na pewno więc nie nie ma się co bać, dzisiaj też planuje stream, o której nie wiem jeszcze, ale na pewno będzie w godz wieczornych.
  3. Siemanko Twój nick / imię: Kamil / MiLsTy Wiek: 23 lata Rodzaj współpracy: Stream, Live, Kanał na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFO4IJX8Kg-s86MvDbP8QYA?view_as=subscriber Ile czasu zajmujesz powyższym: Stream, Live, odbywają się codziennie od godz około 18.30 do godz maksymalnie 23.00. Nie lubię siedzieć po nocach 😜 Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak współpracowałem nie raz, ale głównie była to tematyka innych gier podobnych Linki do materiałów: https://www.youtube.com/channel/UCFO4IJX8Kg-s86MvDbP8QYA?view_as=subscriber Coś o sobie: Mam na imię Kamil, mam 23 lata, pochodzę z Warszawy. Aktualnie pracuję w handlu głownie rzeczy "IT". Interesuję się łucznictwem, technologia, oraz informatyka i innymi małymi aspektami codziennymi. Dlaczego Ty: Hmmm to jest trudne pytanie, moim zdaniem, każdy powinien mieć szansę spróbować, to nie zależy od ilości subów czy lików, ważny jest kontent, i to co naprawdę lubisz robić, moim ulubioną rzeczą jaką jest stała się opcja streamowania gierek, mam wolny czas, to z chęcią poświęcam na to czas.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...