Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] mesajah

mesajah

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: mesajah
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  mesajah
  • SteamID: 76561197965676196
  • Imię:  Tobiasz
  • Mikrofon:  Jest
  • Mutacja:  Jest
  • Znajomość regulaminu:  Regulamin jest ogarnięty, tabela kar również.
  • Znajomość gry:  Dobra, myślę że 9.5/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Teraz mam wolne więc mogę grać troszkę więcej, standardowo wieczorami poświęcam więcej czasu na grę niż w dzień ale około 4/7h dziennie. Jestem także do dyspozycji po informacji od gracza.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
  • Coś o sobie:  Mam na imię Tobiasz jak już z resztą wcześniej wspomniałem, jestem 18 letnim chłopakiem który mieszka w Koninie województwo Wielkopolskie. Interesuje się sportem regularnie od 2 lat chodzę na siłownię, a także od pół roku trenuję sztuki walki typu "Muay Thai, K1". Staram się prowadzić aktywny tryb życia. Treningi mam tylko dwa razy w tygodniu zwyczajnie wybieram poranne godziny aby nie korygowało to z moimi innymi obowiązkami. Myślę, że jestem  uprzejmy, kulturalny i bardzo rozmowny łatwo też nawiązuję kontakty,  nie używam w moich wypowiedziach w co drugim wypowiedzianym słowie wulgaryzmów. Hmmm, mam nadzieję iż już dosyć o sobie opowiedziałem jeżeli ktoś by chciał się dowiedzieć czegoś więcej zapraszam na serwerowy TeamSpeak znajdziecie mnie tam pod tym samym nickiem "mesajah".
  • Dlaczego Ty:  Widząc co chwilę na chacie gry te bluzgi można dostać nerwicy, gram dość dużo dziennie i chciałbym pomóc kontrolować server. Uważam, ze sam Motorider może nie wystarczyć, Moto jest na każde moje zawołanie nie chciałbym go tak co chwilę wołać gdyż jakaś grupka graczy zaczęła się ze sobą kłócić a jest tego dość dużo. Miałem już do czynienia z podobną rangą więc myślę, że sobie poradzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...