Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Deywis

Deywis

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Deywis

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Deywis

SteamID: 76561198119992674

Imię: Dawid

Mikrofon: sprawny z STEELSERIES 

Mutacja: Jest

Znajomość regulaminu: 8/10 Zawsze można doszlifować :)

Znajomość gry: 8/10 czasami człowieku może coś wypaść z głowy

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 7/8 godzin, wraz z nockami. 

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Owszem, pełniłem funkcje moderatora na serwerze Łysego i Grzenia.

Coś o sobie: Jak u góry wspomniałem, mam na imię Dawid, mam skończone dopiero 20 lat, zajmuje się profesjonalnie grafiką komputerową, moim zainteresowaniem jest Downhill wraz z jazdą na bmx, longboardzie.

Dlaczego Ty: Posiadam spore doświadczenie w pełnieniu funkcji Helpera do rang wzwyż. Pełniłem już funkcje administracyjne wraz w innych grach typu Unturned, będąc adminem na jednych z większych Polskich serwerowni, oprócz tego byłem Moderatorem na największym serwerze w Polsce Hurtworld (jedynie musiałbym sobie trochę przypomnieć komendy) Jestem osobą aktywną, i często na serwerze w nocy itp nie ma żadnej osoby z Administracji która mogła by ogarnąć chaos na serwerze.

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] Deywis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...