Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] AkaiShinai

AkaiShinai

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: AkaiShinai
Nick w grze: Akai Shinai
Imię: Sławek
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Już Dawno Po :)
Znajomość regulaminu: 10/10 +
Znajomość gry: 10/10 +
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Różnie w zależności od dnia ale przeważnie 6h dziennie a czasem i więcej.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak, założyciel serwera Nexia w Metin2, byłem również administratorem na prywatnych serwerach Metina2,
byłem gamemasterem na na Polskim Rust. Jest tego dużo więcej jeśli byłby ktoś zainteresowany mogę udzielić więcej informacji np. na ts.
Coś o sobie: Jestem osobą ogarnięta przykładam się do tego co robię. Lubię grać w gry różnego rodzaju,a także gry internetowe. 
Dlaczego ty: uważam,że nadaję się na helpera ponieważ posiadam dużą wiedzę na temat hurtworlda. Zacząłem grać już od dnia jej poczęcia. 
Jestem osobą,która potrafi rozwiązać konflikty w spokojny sposób. Potrafię rozmawiać dyplomatycznie co daje mi przewagę w komunikacji
a także w płynny sposób rozmawiam w języku Angielskim co jest przydatne w tej grze ponieważ są gracze z zagranicy. 
Pozdrawiam XD

Kategoryczne Nie koles z swoim nastawieniem do graczy nie nadaje sie na helpera oto jego konwersacja uwarza graczy za chwasty

"Akai Shinai": Na s4 nie wiem czy grałem grałem na s5 i na kilku innych
<19:47:59> "Akai Shinai": na S1 krótko grałem
<19:488> "Akai Shinai": a ogólnie to jest możliwe że z rok temu też tu grałęm
<19:48:29> "Akai Shinai": zresztą moim zdaniem nie chodzi o to kto gdzie gra itp
<19:48:36> "Akai Shinai": chodzi o to żeby ogarnąć bajzel
<19:48:46> "Akai Shinai": A ja lubie sprzątać chwasty

JESTEM NA NIE!!!!!!!

Jestem na TAK

po krótkiej rozmowie z kandydatem nie mam nic przeciwko by został Helperem 

oboje będziemy się dopełniać czasowo i zarazem pilnować serwera przed osobami które nie potrafią powstrzymać sie przed napisaniem brzydkich słów na czacie

mam nadzieje że Zostaniesz Helperem i przepraszam że ta wiadomość prywatna wyszła na światło dzienne a nie powinna 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...