Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja Zmiany Systemu Rajdów

OmG

Pytanie

Witam serdecznie , Wczorajszego dnia  zaskoczyło mnie coś , mianowicie... szykowaliśmy sie dwa dni na rajd  i gdy już go zaczeliśmy  Owa ekipa przez nas rajdowana  wpuściła do swego totemu  z 4 ekipy by bronić bazy przed zrajdowaniem ..Przez takie zachowanie graczy rajdy na Online  są nie możliwe... myślę ze to nie ma sensu by rajdować kogoś na Online i czerpać zabawy z rozgrywki ,,malo tego  wycofaliśmy sie by  ponownie za atakować inna ekipę, , Tam było o wiele gorzej bo został zawołany caly serwer praktycznie,Od jednego z graczy uslyszalem ja przyszedłem bo mnie zrajdowałeś ,,To troche śmieszne wsumie.., Mam pytanie Gdzie są na tej serwerowni granice zabawy ? czy teraz każdy musi się rajdować  na tak zwanego śpiocha ? mało tego bardzo bym prosił wyłączyć opcje młotka na rajdzie  bo pierwszy raz sie spotykam od wielu lat by na rajdzie można bylo używać młotka i to jeszcze na serwerze x5.. Kiedyś serwer s1 cieszył sie  Fajna sławą lecz teraz idzie w inna stronę ,,, prekekstem ludzi na te rajdy było to ze gramy  Masowo . lecz atakowaliśmy  w 6 osób, jeśli 6 osob online jest tlokiem i masówa , to ja podziekuje z moimi chlopakami  za grę tutaj ,, Wróciliśmy z sętymentu a tu taka niespodzianka , przepraszam na chwile obecna nie Opłaca sie tu grać i czerpać  Zabawy z Rajdów. nie przyszliśmy rajdować ludzi kiedy spią ,,  dziekuje 

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

tylko nwm czy sie orientujesz wiec juz ci tlumacze ,mury byly otwarte przez to ze wy nie mogliscie wyjsc z odro to tylko my mielismy typow co wchodzili nam na plecy czyli wychodzi na to ze bylo +- 8vs(+-8)vs3 ale mysl sobie ze bylo nas wiecej 2x wiecej ponadto gdy no voice ktos od was gadal ze nas jest 20 to zebralismy sie obok siebie i nawet 10 typa nie bylo :)

prawdopodobnie nie pogodzisz sie z tym bo jestes ograniczony no ale moze w oczach twojego kolegi z teamu staniesz sie debilem to to mi wystarczy 

16 minut temu, Nikodemek123 napisał:

a z jakiej racji my mamy być honorowi skoro wy nie jesteście ?

a jezeli irl ktos bedzie frajerem i cie sprzeda to ty go tez sprzedasz?

17 minut temu, Nikodemek123 napisał:

Może jeszcze oddamy ci baze bo jesteście useless i nie mozecie podejsc bez 4 innych ekip ? pogrążacie się 

ty piszesz do mnie ze ja jestem usuless? ty wez sie dowiedz do kogo piszesz dropku 

ale ty nie rozumiesz w 4 ekipy mamy tyle samo ludzi ilu jest u was w ekipie pozwole sie zapytac  ile ty masz lat bo iq to juz wiem  i jezeli ty uwazasz sie za kozaka  grajac teamem co zajmuje 1/4 serwera gdzie na tym serwie ludzie graja zazywyczaj max5 to ja sie zastanawiam czy z tb wszystko ok 

bo to tak jak bys majac lat 18 podszedl do dzieciaka lat 12 i mu skopal dupe i krzyczal kaj podjazd XD no poziom pokazujecie tylko nie taki jaki widzicie beka z was

1 godzinę temu, Matwoj24 napisał:

a jezeli irl ktos bedzie frajerem i cie sprzeda to ty go tez sprzedasz?

ty piszesz do mnie ze ja jestem usuless? ty wez sie dowiedz do kogo piszesz dropku 

ale ty nie rozumiesz w 4 ekipy mamy tyle samo ludzi ilu jest u was w ekipie pozwole sie zapytac  ile ty masz lat bo iq to juz wiem  i jezeli ty uwazasz sie za kozaka  grajac teamem co zajmuje 1/4 serwera gdzie na tym serwie ludzie graja zazywyczaj max5 to ja sie zastanawiam czy z tb wszystko ok 

bo to tak jak bys majac lat 18 podszedl do dzieciaka lat 12 i mu skopal dupe i krzyczal kaj podjazd XD no poziom pokazujecie tylko nie taki jaki widzicie beka z was

Ziomek na totemie była nas 9 aktywnie grało nas 6/7 w samych yś+puls jest więcej XD do tego jeszcze inne ekipy 

A kim niby jesteś bo jak dla mnie kolejnym petem lmao

uwazam ze bylo po rowno podczas rajdu na pulsy skoro rajdujesz na online licz sie z tym ze ktos bedzie wam wchodzil na plecy 

skoro grales na myhw i nie znasz mnie (co moze smiesznie brzmiec no ale trudno) to polecam sie zapytac jednak jakies osoby ktora rzeczywiście grala na myhw kto to jest ten pet matwoj 

bo z tego co ja widze musialy byc 2 serwery myhw tylko 1 byl nonsteam XD teraz zgadnij na ktorym graliscie 

panowie  sprawdzcie sobie  modernizacje klanu Wolf . tam wszystko  fajnie jest opisane ilu Wolf Gra. jeśli  to nie wystarczy możecie zapytac sie moderacji kt sprawdzała nas pod kontem cheatów oni am powiedza ilu nas jest ,,, Pozdrawiam,, A o młotku chodzi mi o to by była blokada budowy  na rajdzie .. 

• Prezes

To raczej kwestia dogadania się między graczami czy ekipami, nie możemy ingerować w to czy dana ekipa złączy się z drugą i w jakiś sposób ich za to karać, to gra komputerowa i próba połączenia się z kimś może skończyć się sukcesem nawet nie tkniętej bazy. Community meeting może by tutaj coś pomógł, ale to tylko dyskusja i jak ktoś się na to nie zgodzi ma do tego prawo.

10 godzin temu, OmG napisał:

Chcecie masówki ? Zalatwie wam ja . Szykujcie sie na rajdy offline . Nie bede patrzal ze ktos gra w 3 lub 5 osob . Wbije pełnym skladem i wtedy zobaczycie co to masówka . Powodzenia na next wipe.. 

chciałeś pokazać jaki to kozak nie jesteś ale wiesz co ja widzę? obsraną zbroje napisałem ci bedzie nas 6 a was moze byc 15 skoro mając taka przewagę i moje słowo z otwieraniem murów (przynajmniej u nas) ty stwierdzasz tak z bomby ze juz nie bedziesz taki milosierny to troche beka 

4 godziny temu, Madani napisał:

Mi pasuje, chętnie obejrzę pełny serwer 😄

zobaczysz peny serwer w piatek ale jezeli nie poradzimy sobie z nimi lub jakis inny timek sobie z nimi nie poradzi to rozpierdola ten serwer w sobote wiesz dlaczego? bo ktos nie ma mó*gu i wlepil do vipow 20c4 a gdy gadalem z nim ze jest cos zepsute z deszczem i burza bo chyba kazdy mi przyzna racje ze na zimie po deszczu jest deszcz po deszczu jest burza a po burzy noc i w full stuffie jest zimno caly czas.

wtedy chlop stwierdzil ze to gra surviwalowa i nie bedzie upraszczał, czyli na to wychodzi ze p2w wchodzi w surv ok ok logiczne nie ? 

i ja tutaj dodam nie mam bólu dupy ze ktos zarabia natomiast mam bol dupy jak kity z vipow nie sa adekwatne do dropu na serwerze bo nwm czy wiedza ludzie grajacy na serwerze na s1 x5 jest taki sam drop jak na oficjalu x1 (poza buriem ,skóra , i pewnie cos jeszcze ale nie pamietam ) co mnie osobiscie cieszy bo jestem graczem oficjalowym .

kazdy wie jak ciezko znalezc deto ale chyba nie kazdy wie co maja vipy na tym serwerze prosze zobaczcie sobie 

potem przyjdzie 12letni kowalski z ekipy wolf i bedzie krzyczał kaj podjazd jak dajmy na to niech maja te 12 osob w teamie i niech 1/5 czyli 3 osoby od nich maja evipa to jest 30 c4 na start moga sobie walic w sobote czyjegos maina siedziac caly piatek w bazie .dalem tylko taki przyklad bo nie pamietam ile osob od wolf ma vipy ale napewno maja widac ze to jakies spocencie to przeciez 40zl/msc to nie duzo a mozna sie dowartosciowac :) 

@Pablito jak mozesz to wbij na tsa hw69 jestem na pogaduchach bo jestem ciekaw kto ty :P

Polewe to mamy z ciebie .. i z tego co piszesz . Musle ze masz jskiś problem z soba . Jesli. Cos tobie nie pasuje to żegnam bo zaczynasz wyć o wszystko . Teraz ci nie pasuje ze mamy vipy . Jesteśmy dorośli  najmłodszy gracz ma za 3 miesiace 18 a ty nas od dzieci wyzywasz . Twoje wypowiedzi bawią nas serio . I prosze cie ten temat nie jest po to by sie klócić lecz po to by usprawnić rozgrywke .. a jesli chcesz zgrywać geroja to wypierdalaj z tego tematu 

6 godzin temu, OmG napisał:

Polewe to mamy z ciebie .. i z tego co piszesz . Musle ze masz jskiś problem z soba . Jesli. Cos tobie nie pasuje to żegnam bo zaczynasz wyć o wszystko . Teraz ci nie pasuje ze mamy vipy . Jesteśmy dorośli  najmłodszy gracz ma za 3 miesiace 18 a ty nas od dzieci wyzywasz . Twoje wypowiedzi bawią nas serio . I prosze cie ten temat nie jest po to by sie klócić lecz po to by usprawnić rozgrywke .. a jesli chcesz zgrywać geroja to wypierdalaj z tego tematu 

ej ale to ty skaczesz majac 800h w hw wez czlowieku gaszę wasze argumenty gasze wasze zdania na co wyskakujesz ze teraz zobacze co to masowka z psychologicznego punktu widzenia takim atakiem pokazales ze nie masz mi nic madrego do powiedzenia :) mowisz ze jestescie dorosli ? tyle ze wasza mentalnosc jest na duzo nizszym poziomie patrzac co piszecie i jak traktujecie ta gierke i jeszcze ostatnie slowo co do doroslosci ,

to ze masz dowod osobisty nie oznacza ze powinienes ten dowod miec 😆

ja tu nie przyszedlem sie klocic tylko przyszedlem wam udowodnic ze nie macie przymnie nic do powiedzenia i w hw jak irl 

"wyje o wszystko" polecam przeczytać to co piszesz i odpowiedziec mi na tą odpowiedz z wielkim napisem PRZEPRASZAM PANIE MATWOJ ŻE TAKI SIE URODZIŁEM

"iprosze cie ten temat nie jest po to by sie klócić lecz po to by usprawnić rozgrywke .." mysle ze to co pisales"Chcecie masówki ? Zalatwie wam ja . Szykujcie sie na rajdy offline . Nie bede patrzal ze ktos gra w 3 lub 5 osob . Wbije pełnym skladem i wtedy zobaczycie co to masówka . Powodzenia na next wipe.. " jest sprzeczne z tym co teraz piszesz ale moze to ja czegos nie rozumiem 😘 kaj podjazd?

• Właściciel
W dniu 27.09.2020 o 11:05, OmG napisał:

bardzo bym prosił wyłączyć opcje młotka na rajdzie  bo pierwszy raz sie spotykam od wielu lat by na rajdzie można bylo używać młotka i to jeszcze na serwerze x5

Nigdy nie było tu takiej blokady "młotka na rajdzie", a przez to i również opinie w tym temacie nie bardzo widzę słuszność jej wprowadzania. Cały temat wygląda mi na płacz, że zgrywaliście hoiraków i uwzięło się na was pół serwera, by przytemperować wam nosek, ale to jest właśnie to piękno PvP.

Tu nie tylko ilość cek się liczy, ale i jakaś współpraca.

8 godzin temu, OmG napisał:

Typie...  proszę cię płaczesz o byle co. 

40 minut temu, !Dark! napisał:

Tu nie tylko ilość cek się liczy, ale i jakaś współpraca.

co do tego mam swietny przyklad gdy mnie rajdowala ta ekipka to w pewnym momencie zaczeli plantowac przez przypadek w dwoch miejscach na raz 

także kundelki z ekipki wolf fajny macie nieogar na rajdach NA 2 OSOBY 

reasumujac jestescie w stanie piknac wypadowki ale na mainy to brak wam doswiadczenia 

jezeli mi zaplacicie podszkole was jak sie gra w ta gre 

i moze popracujemy nad jezykiem polskim 

W dniu 29.09.2020 o 08:16, OmG napisał:

Chcecie masówki ? Zalatwie wam ja . Szykujcie sie na rajdy offline . Nie bede patrzal ze ktos gra w 3 lub 5 osob . Wbije pełnym skladem i wtedy zobaczycie co to masówka . Powodzenia na next wipe.. 

Nie bede patrzal 

ja tesz nie bendem patszal .

9 godzin temu, OmG napisał:

Wejdz na ts hw69 dzisiaj pogadamy sobie :D

20 godzin temu, OmG napisał:

Mordo ale jedynie kto tu płaczę to ty od początku tego tematu 

@Matwoj24 nie przemówisz do rozsądku ludziom co mają tok rozumowania jak jojnt matheo, stalker, incognito mateogaming i innych spierdoleńców którzy byli tutaj lub są w administracji, a widzę że ten omg to podobny poziom xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...