Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja zmian.

eN.

Pytanie

• Kierownik Hurtworld

Po konsultacjach z innymi użytkownikami padł pomysł na to aby utrudnić grę na s5. I skończyć gadanie typu "płacisz wygrywasz".

Proponuję:

Usunąć rangi SVip i EVip - całkowicie, pozostawiając Vip'a w postaci takiej, jakiej jest.

CAŁKOWICIE usunąć możliwość zakupu C4 (w każdej ilości)

A jeżeli jest to niemożliwe - obniżyć ilość z 2 na 1 i podnieść cenę.

Można wprowadzić, dodatkowe usługi w postaci wykupu samych warp'ów i home'ów. Powiedzmy za 2000 monet w pakiecie lub 1000 monet każda.

Taki pakiet mógłby być Vipem, a SVip mieć w składzie poprzedniego Vipa. (i tym sposobem będą dwie rangi ;))

Wszystko inne bez zmian. Chyba, że macie jakieś pomysły? Więc zapraszam do komentowania!

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się ze ktoś jeszcze wyszedł z ta propozycja ☺ i chciałbym aby więcej graczy się wypowiedziało item shop wiadomo byłby ale skromniejszy powiedzmy taki bardziej hard home i warpy do wykupienia? ? Hmmm sam bym wykupił cpoza kasę kompletnie do kosza zwykły VIP propsuje i nawet kupię by serwer się utrZymał ☺?

• Kierownik Hurtworld

Shaft więc burza mózgów! Ja już dałam gotowy plan na s5. Ale co rusz coś wymyślam, oglądam podglądam... Jak zobaczyłam drop meteoru na innej serwerowni to się za głowę złapałam! Aż chce się o niego bić. Wydaje mi sie ze metodą prób i błędów osiągniemy sukces. Ale trzeba z czegoś zrezygnować by coś zyskać!

Wystarczy podpatrzeć jak wyglądają Vipy na innych serwerowniach i tym się posiłkować. Zamiast dawać C4 do sklepu można dodać ich drop do np. meteorów i już będą bijatyki. A Vipy przekształcić w taki sposób by wspomagały w pewnym stopniu grę a nie dawały w niej przewagę. Takie moje zdanie. Co prawda serwery też muszą zarabiać ale da się pogodzić jedno z drugim i odpowiednio zbalansować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...