Skocz do zawartości

Propozycja zmian i ulepszeń serwerów

Marszol

Rekomendowane odpowiedzi

SIEMA 

Z racji że serwer można powidzieć że leży wyjebany jak żul pod sklepem to proponuję pozmieniać trochę bo wszyscy "nasi"gracze przeszli wiadomo gdzie. 

Dlatego chciałbym żeby ludzie też napisali swoje propozycje!!! 

1) Dodać wkoncu ruletkę na stronę 

2) Robić na początku wipe na danym serwie to co ludzie lubią najbardziej czyli event magazyny 

3)z s2 zrobić prawdziwego classica 

4)s1 a s5 podobne dropy mają różnią się szczególnie długością wipe i myślę że pewnie są ludzie którzy chcieli by zagrać na starej mapie i myślę że s5 dałoby się zmienić 

5) Dodać tzw zagadki na chacie kiedyś były z tego co pamiętam 

6 Dodać staff serwerowy (byłby w chuj drogi ale dodało by trochę urozmaicenia na serwerze niż tylko czerwone kurtki) 

7) Więcej nagród dla graczy typu za ranking online, kd itd 

ale ta mapa to praktycznie diemesland tylko troche miejscowek jest wiec po co ci zmiana a potem bedziecie chceili kolejna xD

@ Marszol  @ !Dark!

Dodać kilka zmian na mapie  

- nowe miejscówki 

- może jakieś inne biomy coś w tym stylu 

- nowe hangary

Chociaż 1 event na wipe 

- Pvp car 
Lub 

- wojny magazynowe

aktualizacje co np.: co tydzień aby ludzie widzieli ze coś sie dzieje /zmienia .

Dodać jakies nowe stafy/ na ruskim serwerze, były niebieskie zielone białe kurtki ( zarąbiecie wyglądało to w grze ) 

-Nowe bronie  '

Jest tego dużo mozna wymieniać i wymieniać ...

W dniu 28.09.2023 o 19:41, Ukasz4321 napisał:

ale ta mapa to praktycznie diemesland tylko troche miejscowek jest wiec po co ci zmiana a potem bedziecie chceili kolejna xD

@ Marszol  @ !Dark!

- nowe miejscówki 

- nowe hangary

Chociaż 1 event na wipe 

- Pvp car 
Lub 

- wojny magazynowe

aktualizacje co np.: co tydzień aby ludzie widzieli ze coś sie dzieje /zmienia .

Dodać jakies nowe stafy/ na ruskim serwerze, były niebieskie zielone białe kurtki ( zarąbiecie wyglądało to w grze ) 

-Nowe bronie  '

Ty to jednak masz najebane w glowie, miejscowek to jest w chuj a jak gra po 15 osob na serwie to chyba cały dzień bys szukał bazy i zywej duszy na mapie, jedyna opcja zeby ludzie wrócili to zmiana mapy, chociaż na 2serwerach. pozdrawiam cieplutko 

21 godzin temu, kenu123 napisał:

Ty to jednak masz najebane w glowie, miejscowek to jest w chuj a jak gra po 15 osob na serwie to chyba cały dzień bys szukał bazy i zywej duszy na mapie, jedyna opcja zeby ludzie wrócili to zmiana mapy, chociaż na 2serwerach. pozdrawiam cieplutko 

Wiem ze miejscowek jest w chuuu.. ale tlumacze temu gosciowi ze jak chce diemesland to znajda sie tacy ze chca zmiany mapy na nowa znowu i tak w kołko  , Gdy nie dodasz czegos nowego na serwer , ludzie nie wbija bo zmian nie zobacza Wiec chyba ty masz narąbane w bani 

A przypomne dopiero To jest kanał do propozycji panie 13 latku 

W dniu 28.09.2023 o 19:41, Ukasz4321 napisał:

@ Marszol  @ !Dark!

- nowe miejscówki 

- nowe hangary

Chociaż 1 event na wipe 

- Pvp car 
Lub 

- wojny magazynowe

-Nowe bronie  '

Tak jak tu napisałem nie jest tylko propozycja miejscówek a tez innych rzeczy dla twojej nie wiadomy pozdrawiam :)

• Właściciel
25 minut temu, kenu123 napisał:

Stara mapa, meteor co 5godzin ( zmniejszyć  troche drop zeby nie leciało po 2 deto)

budy mozna zostawic bo trop jest mały, kruki bym wywalił...

Deto tam powinno wylatywać jedno zawsze, a na drugie być 10% szansy. Jest inaczej? Meteor zmieniony na co 5 godzin.

43 minuty temu, Marszol napisał:

Prawdziwy classic czyli mapa podstawka 

Zostawić meteory 

Kruki 

Myślę że serwer x1 z podstawka ale z meteorami przeciągnie trochę ludzi 

To może łatwiej, co wyrzućić?

19 godzin temu, !Dark! napisał:

Deto tam powinno wylatywać jedno zawsze, a na drugie być 10% szansy. Jest inaczej? Meteor zmieniony na co 5 godzin.

To może łatwiej, co wyrzućić?

Właśnie poszperałam trochę i znalazłem opinie ludzi ogólnie jak powinien wyglądać tzw oficial 

Wszystko x1

Metory co 2/3h i nie zawsze dropi deto czy tam c4

Kruki jak widać powyżej nie za bardzo pasuje dla innych graczy ja mam inne zdanie ale to tam wiadomo 

Tokary of 

Może roll fart co 8h 

I roll hw69 ale żeby nie były za mocne w sensie szansa na jakieś lepsze rzeczy mała typu deto c4 itd 

Skoro wipe tam jest bardzo długi to może raz na miesiąc mały event pvp Car do wygrania z (3 c4?) 

Mapa podstawka to logiczne  ale jakby się dało to zablokować wnęki typu kopalnia jaskinie itp żeby nie było że ktoś wybuduje tam meina i jakaś ekipa 2 miesiące będzie dopić żeby ją walnąć) bo to moim zdaniem mija się z celem z jakieś większej frajdy z x1 

Ja uważam tak co do s2 

Ogólna przebudowa reszty serwerów ale to warto było by rozdzielić to na dwa posty co ma być na s2 a co na np s1 s5 czy też s8

POZDRAWIAM serdecznie i mam nadzieję że hw69 jeszcze wstanie na nogi 

• Marcel. zmienił(a) tytuł na Propozycja zmian i ulepszeń serwerów
  • Marcel. zablokował(a) i odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...