Skocz do zawartości

Promo serwera

kocmirPvP

Rekomendowane odpowiedzi

No sory nie widzialem, ale to chyba dobrze ze jest wiecej ludzi ktorzy chcą pomoc zeby w koncu ktos cos zrobil z tym serwerem bo najlepszy wynik ostatnio to 50 osob i nikogo nie idzie spotkac na mapie. Nie rozumiem dalej w czym jest problem ze pare osob chce cokolwiek zrobic dla tego serwera. Jesli jest taka mozliwosc to prosze uzasadnij mi Marszol bo widze ze ty tu masz chyba najwiekszy problem. 

13 godzin temu, Marszol napisał:

Po co robisz drugi temat o tym samym? Różni się tylko praktycznie tym że ty jesteś chętny coś tam podziałać. Halo panie moderatorze forum. 

23 godziny temu, kocmirPvP napisał:

No sory nie widzialem, ale to chyba dobrze ze jest wiecej ludzi ktorzy chcą pomoc zeby w koncu ktos cos zrobil z tym serwerem bo najlepszy wynik ostatnio to 50 osob i nikogo nie idzie spotkac na mapie. Nie rozumiem dalej w czym jest problem ze pare osob chce cokolwiek zrobic dla tego serwera. Jesli jest taka mozliwosc to prosze uzasadnij mi Marszol bo widze ze ty tu masz chyba najwiekszy problem. 

W chwili obecnej kolego mi chodzi że robisz ten sam temat który istnieje. A z racji że ja na tej serwerowni mam swoje tzw złoty i upadki i znam trochę zasady jakie panują lub panowaly to nie lubiło się robić chwilę po takiego samego postu. Tak przynajmniej było jakiś czas temu. Co do tego że niby ja mam problem to ja wyrażam swoją opinię na dany temat bo mam do tego prawo jak każdy człowiek /użytkownik tego forum ponieważ hw69 jest serwer od graczy dla graczy 

46 minut temu, Marszol napisał:

W chwili obecnej kolego mi chodzi że robisz ten sam temat który istnieje. A z racji że ja na tej serwerowni mam swoje tzw złoty i upadki i znam trochę zasady jakie panują lub panowaly to nie lubiło się robić chwilę po takiego samego postu. Tak przynajmniej było jakiś czas temu. Co do tego że niby ja mam problem to ja wyrażam swoją opinię na dany temat bo mam do tego prawo jak każdy człowiek /użytkownik tego forum ponieważ hw69 jest serwer od graczy dla graczy 

No ja rozumiem ze napisalem drugi podobny post i wiem ze zle zrobilem. Mi nie chodzi o to konkretnie ze masz jakis problem tylko ciekawi mnie czemu nie chcesz zeby wiecej ludzi grało na serwerze.

7 godzin temu, kocmirPvP napisał:

No ja rozumiem ze napisalem drugi podobny post i wiem ze zle zrobilem. Mi nie chodzi o to konkretnie ze masz jakis problem tylko ciekawi mnie czemu nie chcesz zeby wiecej ludzi grało na serwerze.

A gdzie napisałem że nie chce? Bo ja nie przypominam sobie żebym napisał że nie chce żeby serwerownia nie działała jak np w 2017r. Jeśli bym nie chciał żeby ludzie tutaj grali to po długiej ciszy i kiedy serwer miał 3 os na wipe na s1 itd pisał taki post?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...