Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja o dużą zmianę HW ItemV2

Mad.

Pytanie

• Prezes

★ Witam wszystkich czytających propozycje zmiany na serwerze Hurtworld [Steam] ItemV2 ★

•——————————————————————————————————————————————————————————————•

Jak już pewnie wiecie posiadamy 3 serwery [Steam] ItemV2.

S10 - x2

S11 - x3

S12 - x5

Sprawa wygląda następująco, serwer S12 czyli X5 jest to najłatwiejszy serwer dlatego że mnożnik dropu wynosi X5.

Serwer S11 czyli X3 to serwer który jest pomiędzy dwoma nazwijmy go ,, Medium ,, .

Oraz serwer S10 czyli X2, i tutaj moja propozycja się w sumie zaczyna, nie którzy wiedzą i pamiętają lecz nie którzy nie, mieliśmy wcześniej na serwerowni HW69.PL Non Steam serwery V2.

Były one dotychczas takie same jak te które teraz są teraz Steam, różniły się jedynie aktualizacja taką jak Np. zmiana mapy czy inne drobiazgi, lecz jest to teraz nie ważne.

Tutaj chciałem skupić się na tym że Stary serwer Non Steam ItemV2 miał o tyle inaczej że nie zostały dodane na nim Respy skrzynek na hangarach, co znacznie utrudniało rozgrywkę.

I pytanie jest następujące, Serwer S12 czyli X5 zostawiamy, Serwer S11 czyli X3 zostawiamy, na nim i tak będą jeszcze duże zmiany, i Serwer S10 czyli X2 tutaj chciałbym usunąć skrzynki z hangarów, żeby ówczesny serwer stał się serwerem Trudnym i troszeczkę innym niż pozostałe. Jak też wiecie zrobienie Max Postaci to kwestia 1 dnia z skrzynkami na hangarach, lecz zmieniło by się to gdybyśmy chociaż spróbowali to usunąć i postawić jednak na troszkę więcej roboty. Co o tym sądzicie? Dajcie znać niżej! :)

Pozdrawiam hadess..! 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio słyszałem, że zamiast mnożnika x2 ma być x100 i dużo nowych kitów itp. lecz zawsze może to się zmienić. Ogólnie na S10 x2 na tym wipe mało osób grało więc jak byśmy utrudnili grę bardziej to stracimy jeszcze więcej graczy na serwerze. Zawsze można spróbować coś nowego jeśli się przyjmie i będzie coraz więcej graczy będzie można przy tym zostać, ale na tą chwile @staszek2017k mi mówił, że ma powstać x100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...