Skocz do zawartości
  • -1

[Propozycja] Całkowity RaidBlock na kilka dni od wipe z wyłączeniem kilku godzin

Gość

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.02.2021 o 11:43, !Dark! napisał:

Są już takie godziny z blokadą raidów od północy do 10:00 rano przez pierwsze dwie noce czyli weekend. Wprowadzanie tego na cały wipe, albo całkowitą blokadę na cały weekend (co jakby wynika z pierwszego zdania tematu) raczej nie przejdzie.

Ja bym zrobił tak że od początku wipe zrobić raid block do soboty 10 żeby gracze solowi mieli wogle jakieś kolwiek szanse

• Właściciel

Godziny RaidBlock to nie praktycznie 1:1 przeciwieństwo godzin w których można raidować? Blokada jest dana tylko i wyłącznie na serwerach v1 legacy, które mają WIPE w piątki, chyba że mówisz też żeby dodać to na v2, ale jednak tytuł Twojego tematu temu przeczy. Także nie mam pojęcia o czym chcesz tu napisać, albo nie masz pojęcia o tym co jest na serwerach, a piszesz takie propozycje.

10 minut temu, Kamil2122 napisał:

Według mnie ten raidblock powinien być tylko w 1 noc bo w sobote nie ma motywacji żeby siedzieć długo i po północy jest już mniej niż 100 osób a po 2 każdy zdąży w ponad 24 h zbudować meina 

Też mi się tak wydaję że raidblock w 2 noc jest bez sensu . Jak ktoś gra ekipą to mein będzie pilnowany a jak ktoś gra solo to nie robi mu to różnicy . 

i przede wszystkim będzie łatwiej raidować bo np o tej 2 nie będzie 40 osób na plecach 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...