Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] hanxuxd

hansuxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick   HansuxD
  • UniqueID: HansuxD
  • Pierwsza Wizyta: 12.2016
  • Data urodzenia: 02.12.1991
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 4 ale zawsze się nauczę
  • Kariera na TS3: Admina kanału ,właściciel kanału,moderator kanału u was oraz na prywatnym ts ip tylko pw wygrany w cs przez znajomego więc tam miałem admina 
  • Dlaczego ten TS?  Ponieważ gram tu już z rok i zawsze tu siedze na ten moment jestem helperem oraz jest to jeden z najbardziej stabilnych ts jaki znam i nie planuje go zmieniać
  • Rozmiar buta: 44
  • Kilka słów o sobie: Cześć mam na imie Mateusz uwielbiam w wolnym czasie grać w różne gry oraz kino jakiś sport i oczywiście imprezy .Ps Niieee Lubię Braku kultury i wirtualnych kozaków
  • Czas na TS: 6-12h dziennie:D
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Zmienił bym youtuberów oraz zmniejszył ilości kanałów 
  • Co chciałbyś robić: Pomagać jak tylko mogę a co dokładnie nie wiem na pewno pomagać jak tylko będę mogła
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...