Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Filip Ꞥ₳₮₭₳

Filipino

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick:  Filip Ꞥ₳₮₭₳ 
  • UniqueID:  34asCeAq+QZ3pInjkbzVViI4WgA=
  • Pierwsza Wizyta: (dokładna data) 09.02.2019 16:39:56(po formacie i wymianie całego kompa, ogólnie to był jakoś 2lata temu)
  • Data urodzenia:  08.07.2003
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]:  8
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]:  7/8
  • Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) Więc, tak ogólnie byłem adminem na 2 ts publicznych Flamespeak.pl oraz nerdzimy.eu, oraz na jednym ts serwerowym oraz ekipowym (hell-speak.pl, ts HellFire). Odszedłem od nich, ponieważ nie miałem czasu wtedy na bycie administratorem oraz nawet graczem gier(powody rodzinne). Obecnie byłem właścicielem prywatnego ts dla znajomych.
  • Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Ponieważ, dużo spędzam na nim  czasu ostatnio i gram z ,,ekipą", która tu siedzi. Na tym ts najczęściej się ogólnie znajduje, nieraz wejdę na inny ts, ale to na max 2h.
  • Rozmiar buta:  Nike 43 Adidas 42,5
  • Kilka słów o sobie: (minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych) Więc, zacznijmy od tego, że mam na imię Filip. Liczę sobie zaczętych wiosen 17. Interesuję się pływaniem i piłką nożną, w wolnych chwilach wychodzę na rower lub na basen. Po wakacjach idę do technikum na Elektronikę, jeżeli to kogoś obchodzi, gdzie spędzę najbliższe 4 lata swojego życia :D. W wolnym czasie spotykam się wraz ze znajomymi na świeżym powietrzu, robiąc coś na co mamy ochotę. 
  • Czas na TS:  Zaczęła się szkoła więc, max godzin ile bym chciał poświęcać na ts i ogólnie na kompa to 4 godziny
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:  W zasadzie nic bym nie zmieniał, wydaje mi się, że na razie nie potrzeba żadnych zmian na nim, jednak jakbym coś wymyślił to dam powiem wam o tym.
  • Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) Być jednym z osób, które prowadziłaby eventy serwerowe. 

"Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...