Skocz do zawartości
  • 1

[Odrzucone][Propozycja] Usunięcie blokady Skakania

!D.K.J.Z!

Pytanie

Przyszedłem żeby zadać pytanie tak jak i propozycje usunięciu lub zwiększeniu liczby skoków ponieważ ten plugin jest bardzo uciążliwy do nowych tak jak  i do starych graczy bo normalne bh z rur/skałek czy innych rzeczy jest rzeczą normalną w hw ponieważ za trzecim skokiem masz złamaną nogę lub giniesz a np na rajdzie gdzie musisz szybko reagować klikniesz kilka razy spacje i się ginie  i chce kogoś opinii czy to jest aż tak potrzebny plugin 

Rekomendowane odpowiedzi

dark  ty to piszesz jako wlasciciel ktory nie gra na swoich serwerach a jak byś gral w hw to byś wiedział że np przypadkiem kucniesz i chcesz od kucną bo masz akcje czy coś tam to spamisz albo w innych przypadkach 

albo jak napisałem że jak biegniesz i tak o sb zaspamisz to giniesz to nie chodzi mi o to ze to zły plugin ale jest uciązliwy w wielu akcjach bo to jest gra survival w której musisz czasami przy tryhardować 

Po co klikać kilka razy spacje na sekunde? XD wystraczy w odpowiednim momencie kliknąć i ruszyć lekko myszką co to za wielka filozofia, tak większość ma auto bh ale myśle że skoro siedzisz w tym tyle lat to odróżniasz auto bh od normalnego skakania btw to jest część tej jebanej gry więc nie rób kolejnych powodów żeby ludzie nie grali na tym serwerze, zwiększyłeś drop deto a dodałeś jakiś zjebany plugin który tylko będzie wkurwiać graczy 

• Właściciel
4 minuty temu, loleknutek napisał:

próbowałem zrobić BH ale zrobiłem max 4 skoki

BH jest zablokowane dla każdego tak samo nie tylko dla ciebie. Nie widzę niestety na ten moment lepszego rozwiązania, chyba że macie na myśli doinstalowywanie automatycznie dla każdego cheatów z tytułu wyrównywania szans? 

6 minut temu, Stary_lemonka napisał:

typa co robił bh to aministracjia go sprawdzi

Nie ma takiej siły przerobowej aby każdego sprawdzać, a tym bardziej naruszać poniekąd jednak czyjąś prywatność.

Co prawda to prawda, to rozwiązanie tylko szkodzi. Zepsuta jest teraz mechanika chociażby podsadzania, która polega właśnie na spamowaniu spacji.

Czasami przy surfie też trzeba klikać spacje, żeby się nie zbugować i nie złamać jak wchodzimy na jakąś skałę.

Brak tego rozwiązania nikomu nie szkodził - wcześniejsze antybh działało dobrze, odpalony gracz dostawał bana bez sprawdzania, a czysty nie miał bunnyhopa tak jak każdy teraz :) Nawet dzięki temu łatwiej było wykryć cheatera, który teraz np. lata na espie i nic nie pokazuje się, a wcześniej jak był klaunem to leciał na bh :) 

Czyli starsi gracze nie mogą skakać ponieważ nowi nie potrafią ? Dobrze zrozumiałem ? Jeśli chcesz wyrównać szanse w grze to zrób limity osób na ekipę albo coś w tym stylu a nie blokujesz BH. Jakoś na nas mieliście czas żeby sprawdzać 2 razy dziennie a nie macie czasu żeby sprawdzić 1 raz kogoś kogo tam spotkacie że sobie leci na bh albo ktoś nagranie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...