Skocz do zawartości
  • 3

[Odrzucone][Propozycja] UB dla wszystkich

Spasibaaaa

Pytanie

Witam, wychodzę z inicjatywą aby odbanować wszystkich graczy którzy zawinili cheatując/bugując się w dawnym okresie, aktualnie serwer posiada launcher który banuje użytkowników stosujących nielegalne oprogramowanie, moim zdaniem serwer odnosił by jeszcze większe sukcesy niż do tej pory, zainteresowanie serwerownią było by zupełnie większe co poprawiło by rozgrywkę oraz większą rywalizacje. W aktualnych czasach brakuje takich serwerów jak HW69.PL na którym można pograć bez denerwowania się na cheaterów. Wydaję mi się że wszystkim wyszło by to na dobre :) 

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zadziała to w dwie strony. Jeśli wszyscy cheatujący dostaną ub wróci trochę ludzi na serwer, ale co jeśli oni zaczną znowu używać nie legalnego oprogramowania? Nie dość, że znowu dostaną bana i znowu zmniejszy się liczba osób ( o te cheatujące ) to jeszcze do tego, normalni gracze poddenerwowani, że muszą na takiego kogoś grać będą opuszczać serwer, co wiąże się ze spadkiem zainteresowania. Jak dla mnie łapka w dół.

1 minutę temu, BooMexPL napisał:

Zadziała to w dwie strony. Jeśli wszyscy cheatujący dostaną ub wróci trochę ludzi na serwer, ale co jeśli oni zaczną znowu używać nie legalnego oprogramowania? Nie dość, że znowu dostaną bana i znowu zmniejszy się liczba osób ( o te cheatujące ) to jeszcze do tego, normalni gracze poddenerwowani, że muszą na takiego kogoś grać będą opuszczać serwer, co wiąże się ze spadkiem zainteresowania. Jak dla mnie łapka w dół.

A to nie jest tak ze launcher banuje odrazu? i wejście na cheatach jest niemozliwe

Teraz, Spasibaaaa napisał:

No chyba ze tak, mój bład

Pamiętajmy, że haki też się rozwijają, nie tylko antycheaty, a jeśli ktoś używał haków musimy się po nim spodziewać, że może próbować zrobić to po raz kolejny. Chyba nikt nie chce grać z takimi osobami, więc może tak czysto profilaktycznie zostawmy ich w tym miejscu co są teraz.

14 godzin temu, BooMexPL napisał:

Pamiętajmy, że haki też się rozwijają, nie tylko antycheaty, a jeśli ktoś używał haków musimy się po nim spodziewać, że może próbować zrobić to po raz kolejny. Chyba nikt nie chce grać z takimi osobami, więc może tak czysto profilaktycznie zostawmy ich w tym miejscu co są teraz.

xDD wez typie nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia do tej gry bylo z 8 max legitnych cheatow i nikt nie bedzie robic nowych bo ta gra umarla xDD i jedyna rzecz ktora moze sie rozwijac to twoja glupota nie pozdrawiam

Bez sensu... Blokady są po to, aby ukarać graczy za oszustwa i są w pewnym sensie czasem na przemyślenie swoich czynów. Gdyby nastąpiło teraz odbanowanie, wszyscy na serwerze poczuli by się bezkarnie, co nie wróży niczemu dobremu. Owszem, zdarzają się przypadki gdzie kary są nakładane nieprawidłowo przez np. błędy systemu, ale jest to szybko korygowane przez właścicieli i moderatorów. Podsumowując jestem na nie i to, że ciężko jest spotkać cheaterów, nie oznacza, że wcale ich nie ma.

Jestem za jak najbardziej ponieważ niektórzy ludzie dostaja bana od antycheata jak ja za  N I C albo za jakas nakladke nvidia  czy cos w tym stylu. Mój kolega dostał bana po formacie pc xD.Ja sobie wbiłem na x3 gralem z 15min nie grałem potem  4 dni i mam bana, a cheatów nie mam od 4miesiecy na kompie zwłaszcza ze robiłem format 1 miesiac temu. Pozdrawiam widzów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...